Gorj TV caută talente

Din respect pentru cei cu experieţă, cu admiraţie pentru cei aflaţi la început de drum! Acesta este motto-ul pe care se ghidează artistul si realizatorul emisiunii matinal Bestival, Mihai Vulpe în demersul sau. Împreună cu o altă tânără pasionată de  pictură vor da o şansă şi altor tineri talentaţi să se afirme. Aşa că cei care au un talent despre care stiu puţini oameni trebuie să se înscrie în perioada 15 septembrie- 25 octombrie, la concurs, trimiţând un mail la adresa artisticafestival@ yahoo.com. Talentul lor va fi astfel cunoscut de toată lumea.

Cei care se vor înscrie vor participa la final şi la un concurs. De asemenea, concurentii vor apărea în emisiunea matinal Bestival, iar la final va fi ales un câştigător. Acţiunea este sprijinită de Gorj TV şi cotidianul Pandurul şi se adresează tinerilor de liceu.

Astfel tinerii talentaţi trebuie să lase la o parte emoţiile şi să trimita un maill la adresa [email protected] pentru înscriere. Numai aşa veţi deveni cunsocuţi. Înscrierile se pot face şi la numerele de telefon 0723 906 517 sau 0767 863 245

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: