Gorj: Zdrențăroșii, interziși în Prefectură prin ordin al prefectului. Restricții și pentru ziariști!

Prefectul de Gorj Ciprian Florescu a susținut joi, 13 iulie, prima conferință de la instalarea în funcție, pentru a comunica un ordin care va intra luni în vigoare. Ordinul prevede reguli de acces în Palatul Administrativ. Ținuta indecentă, zdrențăroasă sau provocatoare va fi interzisă, potrivit regulilor care însoțesc acest ordin.

"Ținuta inacceptabilă include: pantaloni scurți, papuci de plajă, îmbrăcăminte indicând afilierea la o bandă sau alte obiecte de îmbrăcăminte cu caracter ofensator, vulgar,rasist, sexist,obscen, haine cu desene sau cuvinte sugestive, slogane. Nu vor fi permise articole de îmbrăcăminte sfâșiate, murdare și zdrențăroase, articolele de îmbrăcăminte provocatoare sau purtate provocator."

Și intarea jurnaliștilor cu aparatură de înregistrare este limitată. "Este de asemenea interzis accesul persoanelor care au asupra lor aparatură de înregistrare, fotografiere, ascultare sau transmitere la distanță, cu excepția telefoanelor mobile, în afara situațiilor pentru care li s-a permis accesul, dacă s-a obținut aprobarea conducerii instituției și în limitele impuse de aceasta". (R.S.)

Regulament Acces Prefectura by Roxana Stoian on Scribd

Vizualizări: 5,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: