Termen prelungit pentru Start Up. update: Ministrul s-a răzgândit

UPDATE, joi. Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, a declarat, miercuri, pentru StartupCafe, că renunță la a mai prelungi sesiunea de înscriere a firmelor în programul Start-up Nation 2017. Așadar, sesiunea actuală urmează să se închidă vineri, 14 iulie, ora 20.00, așa cum era stabilit inițial.

Stirea initiala, miercuri: Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat Ilan Laufer a anunțat pe pagina sa de facebook că prelungește termenul pentru depunerea proiectelor pe Start Up până la 28 iulie. 

Postarea lui Ilan Laufer

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat da curs solicitarii mediului de afaceri privind prelungirea termenului limita pentru inscrierea in programul Start-up Nation.
Astfel, antreprenorii interesati de inscrierea in program pot depune dosarele online ca si pana acum, PANA LA DATA DE 28.07.2017, ora 20.00.

Inca de saptamana trecuta, potentialii beneficiari ai Start-up Nation au semnalat o serie de deficiente de natura tehnica privind procedurile de infiintare a firmelor si obtinerea documentelor necesare.
Pentru a putea remedia urgent aceste probleme aparute, am actionat imediat, ne-am intalnit cu persoanele din conducerea institutiilor in cauza (ONRC, ANAF) pentru a gasi solutii.
Pe langa remedierea problemelor de natura tehnica, pentru mentinerea unei competitii corecte si transparente in cadrul programului Start-up Nation, consideram ca se impune prelungirea termenului limita de inscriere a proiectelor.

Programul Start-Up Nation este in continuare cel mai ambitios program guvernamental de sustinere a initiativei antreprenoriale.

In cazul in care nu ati facut-o deja, va incurajez sa va inscrieti pana la data de 28.07.2017, ora 20.00!

Vizualizări: 1,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: