Gorj: Zece noi cazuri de Covid în școli

Sistemul de educație gorjean pare să fie lovit din ce în ce mai tare de noul coronavirus. Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj au mai fost înregistrate alte 10 noi cazuri de îmbolnăvire.

Inspectorul școlar din cadrul ISJ Gorj, Nicolae Negrea, spune că este vorba despre 6 elevi, 2 cadre didactice și 2 nedidactice.

”Avem la Școala Gimnazială Pociovaliștea un elev confirmat și la  Școala Gimnazială Gheorghe Tătărescu din Târgu Jiu încă un elev. De asemenea, mai avem doi elevi la Școala Gimnazială Nr 1 Motru și 2 copii și la Grădinița cu Program Prelungit Prichindel din Târgu-Jiu. În privința personalului, avem la Școala Gimnazială Runcu - un cadru didactic și la Școala Gimnazială Cărpiniș- Crasna încă 1 cadru didactic. Totodată, mai este la Școala Gimnazială Nr 2 din Motru un cadru  nedidactic și la Grădinița cu Program Prelungit Vis de Copil din  Târgu Jiu încă un cadru nedidactic”, a spus Nicolae Negrea.

În ultimele 14 zile sunt 16 elevi confirmați, 26 de persoane didactice, nedidactice și auxiliare, dar și 15 clase suspendate.

Vizualizări: 1,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: