Gorjean căutat de autorități

Un bătrân din comuna Bumbești-Pițic este căutat de familie și de autorități. Petre Făsui are 81 de ani și a dispărut astăzi de acasă.

"Azi a dispărut de la domiciliu nenea Făsui Petre, nea Petreuș cum îl știm cu toții, în vârstă de 81 de ani. Vă rog pe toți, dacă aflați ceva de dânsul sau dacă îl vedeți pe undeva să mă anunțați imediat sau să luați legătura cu șeful de post din localitate. Avem nevoie de orice informație care ne poate ajuta să îl găsim cât mai repede", anunță autoritățile din Bumbești-Pițic.

La data de 31 martie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, Făsui Petre, în vârstă de 81 ani, din comuna Bumbești-Pițic, sat Poienari, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit, transmite IPJ Gorj.

Semnalmente: înălțime – 1.70 m, greutate de aproximativ 65-70 de kg, păr grizonat, ochi căprui, față ovală și constituție astenică.

Nu se cunosc obiectele vestimentare pe care bărbatul le purta în momentul plecării de la domiciliu.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Vizualizări: 6,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: