Gorjean dus în "șpagat" la secția de poliție - VIDEO

Polițiștii din Mătăsari, județul Gorj, au fost nevoiți să ducă mai mult târâș un șofer spre secția de poliție. Acesta mirosea a alcool, dar nu a vrut să sufle în fiolă. Omul a fost dus la secție unde s-a trântit pe podea, cu mâinile și picioarele depărtate de corp, pentru a face cât mai dificilă munca polițiștilor. Imaginile au fost filmate acum câteva zile. 

update, miercuri: Reacția IPJ Gorj

Referitor la informațiile apărute in spațiul public, privind intervenția unor polițiști la Postul de Poliție Mătăsari, Inspectoratul de Politie Județean Gorj face următoarele precizări: 

La data de 14 august a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 673/A Mătăsari, aflându-se într-o stare vădită de ebrietate.

La solicitarea organelor de poliție acesta a refuzat testarea cu etilotestul, respectiv să fie condus la o unitate spitalicească pentru a i se preleva mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, conducătorul auto a încercat să se sustragă continuării cercetărilor, polițiștii fiind obligați să folosească forța pentru a-l conduce la postul de poliție.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate.

Galerie foto


Vizualizări: 5,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: