Gorjeancă la volanul unui autoturism furat

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I — județul Mehedinți au depistat, la controlul de frontieră, o persoană de sex feminin, cetățean român, care conducea un autoturism marca Audi, semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile norvegiene.

În data de 22.11.2017, ora 16.00 , la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, judetul Mehedinți, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control la frontieră, o femeie în vârstă de 53 de ani, domiciliată în județul Gorj, la volanul unui autoturism marca Audi A4.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră mehedințeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Norvegia.

Femeia a declarat că a cumpărat autoturismul în martie 2017, de la o persoană cu dublă cetățenie, română și norvegiană, necunoscând faptul că acesta este căutat în străinătate.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 9.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate măsurile legale.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Vizualizări: 5,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: