Gorjeanul care i-a sfidat pe polițiști ajunge la pușcărie

Bărbatul din comuna gorjeană Runcu, care s-a luat la harță cu polițiștii și apoi a fugit în munți, a ajuns după gratii. Tribunalul Gorj a decis, marți, înlocuirea arestului la domiciliu cu arestul preventiv.

„Admite contestația Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu împotriva încheierii nr.43/24.03.2021. Desființează încheierea și, rejudecând, înlocuieşte măsura arestului la domiciliu, dispusă prin încheierea din data de 7/08.03.2021 a Judecătoriei Tg-Jiu, cu măsura arestării preventive a inculpatului SACAGIU LAURENȚIU PETRIȘOR pe o durată de 30 zile, de la data de 30.03.2021 la data de 28.04.2021 , inclusiv. În baza art. 230 C. proc. pen. dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului”, se arată în minuta instanței.
Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Sacagiu este acuzat de ultraj, amenințare și conducere fără permis. „Băi, caschetare, scoți pistolul la mine?”, i-a spus nervos bărbatul unui polițist din Runcu.

După acest episod, gorjeanul pasionat de off-road a cutreierat munții din zonă, făcând glume pe seama polițiștilor care nu sunt în stare să-i dea de urmă.

Pentru că s-a sustras cercetărilor, pe numele său fiind emis un mandat de aducere, bărbatul de 42 de ani a fost dat în urmărire și prins într-un microbuz ce se îndrepta spre granița cu Ungaria.

Vizualizări: 6,460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: