Peste 50 de amenzi după protestul anti-restricții

Jandarmeria Gorj anunță că a aplicat zeci de amenzi după protestul anti-restricții de luni seara, de la Târgu Jiu.

„Protestul s-a încheiat la ora 00.00, fără niciun incident pe timpul executării misiunii. Au fost aplicate un număr de 38 sancțiuni contravenționale în valoare de 3600 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție și a măsurilor de deplasare între orele 22.00-05.00. Pentru sănătatea dumneavoastră dar și pentru protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să respectați măsurile de protecție sanitară, păstrați distanțarea fizică, purtați masca de protecție și nu vă expuneți la riscuri“, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi.

IJJ anunță că a fost monitorizată permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale în vigoare cu privire la măsurile dispuse în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID 19. „Echipele de dialog ale Jandarmeriei Gorj au purtat permanent discuții cu participanții, le-au prelucrat prevederile legale și măsurile care vor fi luate în cazul nerespectării acestor prevederi“, a menționat sursa citată.

Și Poliția a aplicat amenzi după protest. „Polițiști din cadrul IPJ Gorj au aplicat un număr de 20 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020. În continuare vor fi desfășurate activități de identificare a persoanelor care nu au respectat prevederile legale, urmând a fi dispuse măsuri corespunzătoare“, a transmis IPJ Gorj.

Proteste sunt anunțate pe paginile de socializare și pentru marți seara, atât la Târgu Jiu, cât și la Rovinari. (A.A.)

Vizualizări: 1,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: