Gorjeanul Pîrvulescu a reușit golul meciului în Corvinul – CFR Cluj!

Execuția fantastică a fostului pandur Nicolae Pârvulescu a fost considerată golul meciului dintre Corvinul și CFR  Cluj. Hunedorenii, pentru care joacă jucătorul gorjean, s-au impus cu scorul de 4-0 în fața fostei campioane, CFR Cluj.

Corvinul Hunedoara continuă să surprindă, chiar să șocheze, în prezenta ediție a Cupei României. Legenda ”Michael Klein”, cel care dă numele arenei hunedorene care s-a umplut până la refuz la sfertul de finală cu CFR Cluj, ar fi fost foarte mândră de echipa lui Florin Maxim, care e în liga secundă, dar nu a avut milă de campioana provinciei.

În fața altor nume care au scris istoria corvinistă, Mircea Lucescu sau Ioan Andone, ”corbii” au oprit tabela la un incredibil 4-0, după reușitele semnate de Viorel Lică (43′), Marius Coman (50′), Nicolae Pîrvulescu (67′) și Daniel Pop (90+2′).

A fost cea mai frumoasă seară din carierele multor jucători de la Corvinul, după ce au reușit să spulbere CFR Cluj cu 4-0 și să meargă în semifinalele Cupei României. De acum, jucătorii lui Florin Maxim visează și mai departe, la o calificare în finala întrecerii și chiar mai mult, pentru că au prins curaj.

Nicolae Pîrvulescu a fost unul dintre marcatorii partidei de marți și a pus umărul la calificarea în semifinalele Cupei României, performanță pe care Corvinul nu o mai bifase de 40 de ani!

Nicolae Pîrvulescu simte că a trăit acea noapte pe care fotbaliștii o au doar o singură dată în carieră, iar personal se gândește chiar la cucerirea trofeului. Faptul că echipa e una omogenă, chiar dacă a promovat în vară în Liga 2, din Liga 3, este un argument pentru care Corvinul Hunedoara are un sezon atât de bun în campionat, dar și în Cupa României.

Jucătorul gorjean a marcat în minutul 67, pentru 3-0, cu un șut extraordinar de la aproximativ 20 de metri, în vinclul porții apărate de Răzvan Sava. ”Ne-am motivat, a fost un meci cu care te întâlnești o singură dată în viață, cu una din cele mai bune echipe din România. Motivație mai mare nu cred că există! Nu avem de ce să nu visăm și de acum înainte, am muncit foarte mult.

De la Liga 3 am muncit foarte mult, am făcut un sezon bun la Liga 2 acum, iar eu mă bucur că am ajuns unde am ajuns. Eu am avut și câteva accidentări, dar sunt bucuros că am avut sprijinul staff-ului, colegilor, iar asta m-a ajutat foarte mult.

E o seară unică, poate cea mai frumoasă din viața tuturor! Nu e nimic întâmplător, muncim mult, iar asta se vede în jocul nostru. Visăm și de acum înainte, vom munci și vom da totul, așa cum am făcut-o și azi”, a spus Nicolae Pîrvulescu la microfonul Prima Sport.

A fost o zi de grație pentru suporterii Corvinului Hunedoara, care și-au amintit de echipa care făcea meciuri mari în urmă cu zeci de ani în fotbalul românesc.

Galerie foto


Vizualizări: 750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: