Gorjeni implicați într-un accident grav pe DE70

Doi gorjeni au fost implicați într-un accident extrem de grav produs miercuri după-amiază pe Drumul European 70, între localitățile Dăneasa și Stoenești. Doi pensionari din București și-au pierdut viața.

„Din primele verificări, a rezultat că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv o autoutilitară, condusă de un tânăr, de 23 de ani, în care se mai afla și un bărbat, de 47 de ani, ambii din Târgu Jiu, și un autoturism condus de un bărbat, de 78 de ani, în care se mai afla și o femeie, de 73 de ani, ambii din municipiul București”, a anunțat Poliția Olt.

La sosirea primelor echipaje, cele două victime aflate în autoturism au fost găsite încarcerate, fiind extrase în scurt timp de echipajele de descarcerare.

Femeia era în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, femeia a fost declarată decedată.

Șoferul autoturismului a fost găsit decedat, cu leziuni incompatibile cu viața.

Şoferul autoutilitarei a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal.
Pasagerul din autoutilitară a fost asistat la locul accidentului și a refuzat transportul la spital.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 6,282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: