Gorjenii au început să-și facă rezervări pentru Crăciun și Revelion. Cât costă sărbătorile la Rânca

Odată cu venirea toamnei a început și goana după vacanțele de iarnă. Românii care vor să petreacă sărbătorile de iarnă în zona montantă Rânca au început deja să facă rezervări pentru Crăciun sau Anul Nou, deși prețurile nu sunt deloc mici.

Pe principiul că cele mai bune vacanțe se cumpără din timp, gorjenii, și nu numai, deja au început să facă rezervări pentru iarnă. Rânca este în continuare în topul preferințelor atunci când vine vorba de petrecerea sărbătorilor la munte.

Cabanierii au făcut deja ofertele pentru sărbători, oferte care vor scutura destul de bine buzunarele turiștilor. Un sejur de Crăciun sau de Revelion la Rânca este de minim patru zile pentru pensiunile care sunt închiriate integral unui grup de petrecăreți. Cabanierii nu asigură decât cazarea, iar prețul variază între 300 și 500 de lei pe noapte de persoană. ”Noi avem pensiunea ocupată de Revelion. Am primit și avansul, iar de Crăciun am purtat discuții cu mai multe grupuri și mergem pe principiul primul venit, primul servit. Cine plătește primul avansul acela va veni. Nu ne grăbim pentru că în nici un an nu am rămas cu cabana neocupată de sărbători și nu numai, mai ales că este și foarte aproape de pârtie. Prețurile sunt cam aceleași de anul trecut , cu mici modificări pentru că toate prețurile au sărit în aer. Noi nu oferim masă, dar putem bucătăria la dispoziția turiștilor să pregătească totul la noi”, explică un cabanier. Turiștii care optează pentru pensiune completă de sărbători trebuie să scoată din buzunar dublu sau chiar triplu în funcție de pensiune, dar și de condițiile sau preparatele oferite de gazde.

Vizualizări: 2,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: