Gorjenii băuți își iau rudele la bătaie

Polițiștii gorjeni s-au confruntat cu numeroase cazuri de violență în familie în mini-vacanța de Sf. Maria. Un bărbat băut din Dănciulești și-a bătut soția în vârstă de 44 de ani, la fel un bărbat de 36 de ani din Slivilești, tot beat, și-a bătut soția și fiica.

Pe fondul băuturii și al geloziei a devenit violent și un bărbat de 31 de ani din Prigoria, care și-a lovit soția de 31 de ani. Un bărbat din Tismana, în vârstă de 40 de ani, și-a agresat soția și fiul de 12 ani.

Un bărbat din Prigoria și-a bătut soția de 66 de ani și pe musafirul acesteia, de 51 de ani.

Un alt caz a fost la Bâlteni, unde o femeie de 52 de ani susține că a fost agresată fizic și verbal de către sora sa, de 55 de ani, din orașul Rovinari. La faţa locului s-au deplasat polițiști care au constat că între cele două femei a izbucnit un conflict, pe baza unor neînțelegeri privind îngrijirea părinților.

La Rovinari, o tânără de 27 de ani a fost bătută în stradă de fostul concubin de 42 de ani, băut și el. La Tismana, un bărbat a fost lovit de fiul său în vârstă de 27 de ani, pe fondul consumului de alcool, iar la Bumbești Jiu o femeie a fost lovită de fiul de 33 de ani.

Toți cei agresați vor fi protejați prin ordine ale polițiștilor care îi țin pe agresori la distanță timp de cinci zile.

Vizualizări: 2,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: