Gorjenii către prefect: „Când cerșea voturi, se uita cum suntem îmbrăcați?”

Prefectul Florescu, un mister pentru gorjeni. „Nu știu cine este prefectul județului Gorj și nu îmi spune nimic numele de Ciprian Florescu”, a fost răspunsul multora dintre gorjenii pe care i-am întrebat dacă au idee cine este reprezentantul Guvernului în teritoriu. Alții au aflat de el de la televizor. Și nu de mult timp. De când a introdus reguli noi privind accesul cetățenilor în Instituția Prefectului.

„Aseară (n.r. joi) a vorbit la televizor. Am văzut că nu mai vrea fuste în jur. Nu mai are voie să intre toată lumea în Prefectură. Hotărârea nu mi se pare bună. Ne întoarcem iar la uniformă? Ne dorim decență, dar regulile acestea nu sunt bune. Cu acțiunea asta a debutat și el după atâtea luni de când e prefect”, ne-a spus o femeie din Târgu Jiu. Alții l-au criticat dur pe prefectul care a impus un cod vestimentar angajaților și celor care vin în audiență: „Democratic, umblii cum vrei. E sezon de vară. Mergem acolo ca la mânăstire. Ne punem și cârpă în cap? Nu mi se pare corect! Asta e singura măsură pe care a luat-o el de când a fost numit prefect?”

„Toți care au fost doar au dărâmat Gorjul. Mai veni o spiță nouă. Îl dărâmă și ăsta. Trebuie să-i luați la întrebări pe cei care l-au pus pe el prefect”, ne-a spus un alt târgujian pe care l-am întrebat ce părere are despre activitatea lui Ciprian Florescu în fruntea Prefecturii Gorj.

„Când cerșea voturi, se uita cum suntem îmbrăcați?”

Norocul prefectului a fost că a apărut în presa națională după setul de reguli pe care l-a adoptat în „cazemata” sa. Alegătorii îi reproșează însă că atunci când făcea campanie pentru PSD nu mai era la fel de interesat cum sunt îmbrăcați oamenii de la țară. Conta doar votul! „Deja am văzut la televizor restricțiile pe care le-a impus privind accesul cetățenilor. Acum port sandale. Vin de la serviciu. Nu mă duc acum la Prefectură. E perioada de vară. Nu știu dacă în România anului 2017 sunt interdicții despre cum să te îmbraci. Asta este! Când o să merg la Prefectură, mă duc și îmi iau pantofi. Toată lumea trebuie să știe că ei sunt în funcții și datorită celor îmbrăcați murdar. Când venea din casă în casă să ne cerșească voturile, atunci nu se uita la felul în care eram îmbrăcați?! Se dau peste cap să-i votăm, apoi uită”, a spus mai un târgujian.

De luni începând, Instituția Prefectului din Gorj nu va mai permite accesul în instituție persoanelor îmbrăcate provocator, în pantaloni scurți sau papuci de plajă, dar nici în haine cu desene sau sloganuri.  Nu vor fi permise articole de îmbrăcăminte sfâșiate, murdare și zdrențăroase.

Vizualizări: 5,541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: