Horoscop

Berbec
S-ar putea să fiţi mai încordaţi, din cauza problemelor pe care le aveţi cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Vă recomandăm să nu vă certaţi, pentru că nu aveţi nimic de câştigat. Amânaţi deciziile importante, pentru că este posibil să fiţi confuzi şi să nu vă puteţi concentra. Ar fi bine să vă puneţi ordine în idei.

Taur

Sunteţi nemulţumiţi şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperaţi, pentru a nu crea neplăceri celor din jur. Survin numeroase schimbări de program, deci nu este indicat să vă faceţi un plan strict. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

Gemeni

Nu vă simţiţi în deplinătatea forţelor fizice şi intelectuale, de unde şi starea de nervozitate în care vă aflaţi. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc, pentru că aveţi şanse minime să reuşiţi. Relaţiile sentimentale sunt bune, dar acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. L-aţi cam neglijat în ultima vreme, iar tensiunile plutesc în aer.

Rac

Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite din cauza entuziasmului, expunându-vă la accidente! Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie. Aveţi tendinţa să vă lăsaţi dominaţi de sentimente şi să deveniţi melancolici. Prin urmare, nici nu sunteţi prea comunicativi. De aceea, relaţia cu partenerul de viaţă cam scârţâie.

Leu
Cu toată dorinţa de a fi convingători, este posibil să întâmpinaţi neîncrederea colegilor. Sunteţi stresaţi de ritmul intens de muncă, deveniţi irascibili şi aveţi tendinţa să vă certaţi chiar şi cu cei dragi. O binemeritată vacanţă nu v-ar strica deloc, pentru a mai detensiona lucrurile. Faceţi o surpriză partenerului de viaţă.

Fecioară

Din cauza oboselii şi a nerăbdării, deveniţi irascibili şi nu reuşiţi să vă controlaţi. Riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu cei din jur. Vă recomandăm să vă stăpâniţi agresivitatea. Nu este exclus să aveţi o reacţie dură faţă de partenerul de viaţă. Schimbaţi-vă atitudinea dacă nu doriţi să ajungeţi la o ceartă în toată regula. E posibil să primiţi veşti bune de la o rudă din altă localitate. 

Balanţă
Nu reuşiţi să vă respectaţi programul din cauza unor evenimente neaşteptate. S-ar putea să aveţi musafiri sau să fiţi invitaţi la rude. Cu această ocazie, este posibil să aflaţi informaţii de care aveaţi nevoie pentru a demara o afacere. Ambiţia de a vă îmbunătăţi situaţia financiară vă poate face să neglijaţi planul sentimental.

Scorpion

Nimic nu vă este pe plac, nimeni nu vă intră în voie. Această atitudine riscă să vă creeze probleme la serviciu şi în relaţiile cu persoana iubită. S-ar putea să vă enervaţi din cauza unui eşec în afaceri. Încercaţi să alungaţi gândurile negre şi să vă relaxaţi! Vă sfătuim să mergeţi într-o vizită la prietenii cu care vă simţiţi bine. 

Săgetător
Aveţi soluţii originale pentru orice problemă şi sunteţi apreciaţi de colegi şi în familie. Profitaţi de acest context favorabil! Aveţi un randament deosebit şi puteţi finaliza tot ce aţi început. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal. Nu strică să-i oferiţi un cadou partenerului de viaţă.

Capricorn
Aveţi tendinţa să vă enervaţi foarte uşor şi să reacţionaţi impulsiv faţă de cei din jur. Atenţie: riscaţi să jigniţi persoane apropiate! Vă sfătuim să nu semnaţi documente oficiale. Nu vă faceţi griji! Situaţia revine rapid la normal. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă.

Vărsător
Strângeţi bani şi o să reuşiţi să faceţi o achiziţie de care să fie încântată întreaga familie. Oricum e bine să discutaţi dinainte, să nu luaţi decizii fără să îl întrebaţi pe partener. Se mai schimbă câte ceva în regimul de la slujbă şi o să simţiţi mai puţină ostilitate decât până acum, din partea şefilor - poate şi-au dat şi ei seama că sunteţi muncitori, nu chiulangii.

Peşti
Deși se pare că aveți multe de rezolvat, odihniți-vă și menajați-vă sănătatea. Împreună cu partenerul de viață, doriți să faceți schimbări în cămin. Nu ezitați! Ar fi bine sa amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu vă aflaţi într-un moment foarte bun. Vă recomandăm să fiţi prudenţi şi să nu luaţi acum decizii importante.

Vizualizări: 563

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: