Gorjenii preferă concediile în străinătate. Prețuri!

Mii de gorjeni își vor petrece concediul în străinătate. Au cumpărat bilete spre Bulgaria, Grecia sau Turcia. Nici în stațiunile de pe litoral nu se găsesc locuri prea ușor. Hotelurile sunt ocupate în proporție de 85%.

Cea mai ieftină vacanță a pornit de la 240 de euro de persoană și este în Bulgaria. De altfel, țara a fost în topul preferințelor gorjenilor care pleacă în concediu. „Cele mai vândute pachete sunt cele pentru Bulgaria, Grecia, Turcia. În Bulgaria, prețul pleacă de la 240 de euro de persoană, 7 nopți de cazare cu all inclusive, în Grecia, 280 de euro cu demipensiune și, în Turcia, prețul pleacă de la 520 de euro care reprezintă transport avion, transfer, 6 nopți de cazare și masă all inclusive sau ultra all inclusive”, a spus Virgil Dănăricu, reprezentantul unei agenții de turism din Gorj.

Bilete s-au vândut și pe litoralul românesc mai ales că așa pot fi cheltuite și voucherele de vacanță oferite în sistemul bugetar. „Sunt foarte multe cereri pentru litoralul românesc. Stațiunile noastre sunt ocupate cam 85%. Foarte puține locuri mai sunt pe litoral. Prețurile au crescut cu 15%, dar gorjenii au cumpărat foarte multe bilete la prețuri mai convenabile. Prețurile pleacă de la 1200 de lei care înseamnă 6 nopți de cazare, cu mic dejun inclus”, a mai explicat Dănăricu.

Vizualizări: 1,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: