Cum sa alegi ceasul potrivit pentru costum

Cand ne gandim la eleganta, ne vine in cap o tinuta exceptionala, stilata si purtata impecabil, insa nu trebuie pierdute din vedere accesoriile ce completeaza acest amalgam de prezenta, gesturi si haine inegalabile. In continuare te vom ajuta sa alegi un ceas ieftin barbatesc pentru costumul tau, astfel incat sa completezi si sa evidentiezi naturaletea, sarmul si eleganta pe care o ravneste oricine.

Impreuna cu echipa de stilisti de la MAROKO va prezentam un mic ghid despre cum sa alegi ceasul potrivit.

In primul rand trebuie eliminat orice ceas ce este dotat cu o curea din cauciuc, rasina, polimer si alte materiale destinate sporturilor, nu ai vrea sa creezi confuzie in randul prietenilor tai facandu-ti aparitia intr-un costum elegant si cu un ceas destinat scufundarilor.

Culoarea joaca un rol important deoarece poate atrage atentia nedorita in cazul in care este total nepotrivita pentru costumul tau. De asemenea, cea mai potrivita dimensiune a cadranului este de 40 mm pentru a putea fi purtat sub maneca. La un costum negru, alegerea corecta va fi un ceas cu cadran negru sau gri inchis pentru a completa micile detalii in outfit-ul tau.

  

La costumele de culoare deschisa va face furori un ceas barbatesc cu o curea din piele maro deschis sau negru. Trebuie tinut cont si de restul accesoriilor care iti completeaza tinuta, precum cureaua sau pantofi. Cureaua ceasului va trebui sa se potriveasca cu culoarea acestora.

 

In cazul costumelor cu un plus de culoare precum albastru sau violet inchis, un ceas cu o curea neagra va face furori intotdeauna. Daca vei potrivi si simbolurile cadranului cu culoarea costumului, rafinamentul este garantat. Daca preferintele tale in materie de orologie te-au facut sa alegi un ceas gri metalizat cu o curea din otel inoxidabil si un cadran negru atunci un costum de culoare albastra inchisa se va potrivi perfect.

 

Un ceas este o oportunitate de a-ti etala gusturile rafinate, de a sublinia complexitatea si nu in ultimul rand statutul. Daca te vei duce insa la un eveniment formal de tip black tie si va fi o seara ce va necesita purtarea unui frac, va trebui sa renunti la ceasul tau preferat doarece, sub nicio forma si in niciuna dintre ocazii acestea doua nu se vor potrivi.

Atentia la detalii este ceea ce face diferenta dintre baieti si barbati, asa ca este absolut necesar sa cunosti regulile de purtare a ceasului atunci cand il asortezi unui costum. Cu atat de multe modele disponibile, alegerea unui ceas potrivit pentru o tinuta formala trebuie sa se bazeze pe simplitate, bun gust si masculinitate. Cu un ceas de mana clasic nu vei da gres niciodata.

Vizualizări: 1,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: