Gorjenii se înghesuie la agenţiile Loto cu gândul la potul cel mare

Premiul pus la bătaie cu ocazia Sărbătorilor Pascale de Loteria Română, de peste 9.000.000 de euro i-a scos din casă pe târgujieni. Aceştia s-au înghesuit la agenţiile Loto pentru a juca numerele norocoase. Cu gândul la premiul cel mare unii dintre gorjeni nu pot să doarmă noaptea. Încearcă tot felul de combinaţii, de la numere alese la întâmplare până la date de naştere, numere de străzi sau zile norocoase.

Pentru a-şi încerca norocul la loto Constantin Dogaru a venit la Târgu Jiu din Teleşti. Are peste 50 de ani şi se declară un jucător înrăit de Loto. Dacă nu joacă săptămânal nu poate dormi noaptea „Joc de mic copil. Sunt un jucător înrăit de Loto. Chiar nu pot să dorm dacă nu joc săptămânal. Am mai şi câştigat de câteva ori, dar sume mici. Joc la mai multe categorii şi de fiecare dată sper să câştig premiul cel mare. Mizez pe datele de naştere ale cunoscuţilor. Trebuie să câştig”, spune încrezător Constantin Dogaru din Teleşti. Un alt jucător este Ciprian din Arcani, care fiind în trecere prin Târgu Jiu s-a gândit să pună şi un bilet la Loto. „Câteodată pun numere la întâmplare, extrase dintr-un bol, dar joc şi o variantă proprie. Am câştigat o dată la joker şi sper să câştig şi acum, de Paşti”, menţionează tânărul. Premiul cel mare pus la bătaie de Paşti i-a scos din locuinţe chiar şi pe clienţii ocazionali ai agenţiilor Loto din municipiu. „Nu sunt un jucător înrăit, dar premiul pus la bătaie de această dată m-a scos din casă. Joc o variantă simplă. În general nu prea am încredere în acest joc şi îmi vine greu să cred că din milioanele de jucători o să câştig tocmai eu. Sunt foarte multe persoane care joacă sume mari  speranţa unui eventual câştig”, afirmă Constantin. Pentru a fi cu noroc unii dintre jucători vin la agenţiile Loto cu copiii.

Premii consistente

Pentru tragerea de duminică, 24 aprilie Compania naţională Loteria Română a pus la bătaie pentru jocul Loto 6/49 peste 9,2 milioane de euro. Azi nu vor avea loc trageri nu vor avea loc trageri Loto 6/49 şi nici Noroc, ci doar noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc. Reprezentanţii Centrului de Profit Gorj spun că duminică, 24 aprilie, în prima zi de Paşti Loteria Română organizează Tragerile Speciale ale Sărbătorilor de Paşti. Cu acelaşi bilet jucătorii vor putea participa atât la tragerea principală, cât şi la cea suplimentară. Nu în ultimul rând, în această zi se va organiza şi tombola „Loteria Sărbătorilor de Paşti” ce va avea loc atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean. „Această tombolă are două părţi, una naţională şi una judeţeană. La nivelul judeţului Gorj cele 7100 de bilete care vor participa la această tragere au fost epuizate încă de duminica trecută”, spune Ofelia Martinescu, inspector la Centrul de Profit Gorj. La nivel judeţean se vor acorda în urma acestei tombole un premiu de 600 lei, cinci premii de 400 lei şi zece primii de 200 lei.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: