Gorjul are stand la Târgul de Turism

Gorjul va fi promovat şi anul acesta la Târgul de Turism al României, ediţia de toamnă 2018. Este cel mai important eveniment naţional al industriei ospitalităţii din România.

Evenimentul expoziţional este dedicat tuturor operatorilor activi din domeniul turismului, incluzând în tematică: agenţii de turism şi tour-operatori, autorităţi publice şi asociaţii de turism, organizatori de congrese şi turism de afaceri, staţiuni turistice şi complexe balneare, hoteluri, pensiuni, cabane şi campinguri, servicii de alimentaţie publică în turism, servicii financiare şi de asigurări, IT şi sisteme de rezervări, învăţământ şi formare profesională în turism, cultură şi agrement, edituri şi publicaţii de profil, promovare şi marketing turistic.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo. Pentru a pune în valoare potenţialul turistic de care dispune, judeţul Gorj este prezent la Târgul de Turism al României cu un stand de promovare situat în pavilionul B2 din cadrul Romexpo, alături de partenerii din acest an: Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu, Muzeul Judeţean Gorj „Alexandru Ştefulescu”, Primăria Municipiului Târgu Jiu, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului „Acasă la Brâncuşi” şi Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: