Gorjul, în top la vaccinare

Județul Gorj se regăsește în primele cinci la nivel național dacă e să analizăm numărul persoanelor care s-au vaccinat până în prezent. În Târgu Jiu, 25% din populație s-a imunizat contra Covid. De la debutul campaniei de vaccinare, peste 57 de mii de gorjeni s-au vaccinat.

Numai la centrul de vaccinare amenajat la Stadionul Municipal au fost imunizate până acum circa opt mii de persoane. „Gorjul este printre primele cinci județe la vaccinare și este un lucru extraordinar. Am amenajat centre în Târgu Jiu. La centrul de la stadion, au fost opt mii de persoane vaccinate. Suntem la o rată de peste 25% la Târgu Jiu de vaccinări raportat la numărul populației. E extraordinar. Un sfert din populație s-a vaccinat. Vorbim de oamenii care au dreptul să se vaccineze”, a spus primarul Marcel Romanescu.

De la începutul campaniei de imunizare, în Gorj, s-au vaccinat peste 57 de mii de persoane. Cât privește numărul îmbolnăvirilor, circa nouă mii de gorjeni s-au infectat cu Sars-Cov-2 de la debutul pandemiei.

Vizualizări: 2,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: