Greşeli mari de arbitraj la FC Botoșani – Universitatea Craiova

Meciul dintre FC Botoşani şi Universitatea Craiova s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după o serie de greşeli de arbitraj reclamate de ambele echipe. Pe lângă acestea, Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a fost total nemulțumit de prestația elevilor lui.

Meciul dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova nu a fost lipsit de greșeli de arbitraj, chiar dacă CCA a delegat unul dintre cei mai apreciați „centrali” de pe lista FIFA. Partida din etapa a 18-a a fost umbrită de o eroare mare de arbitraj a asistentului Bogdan Gheorghe, la golul de 2-1 al moldovenilor lui Marius Croitoru. Elvir Koljic a deschis scorul în minutul 31 cu o execuție superbă, dar Herve Kage a egalat după doar patru minute. Oaspeții au primit și un penalty, dar Andrei Ivan a ratat. Cea mai controversată fază din prima repriză a meciului de pe stadionul „Municipal” a avut loc în minutul 42, atunci când francezul Malcom Edjouma a înscris pentru FC Botoșani după ce Dawa a prelungit cu capul în careu mingea, dar acesta se afla într-o poziție clară de ofsaid însă Tușierul Bogdan Gheorghe nu a ridicat fanionul!

Laurenţiu Reghecampf s-a concentrat mai mult pe greşelile elevilor săi la acest meci. „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greșeli mari, mai ales în apărare. Nu mai avem cum să continuăm așa. Aștept mai mult de la jucătorii noștri. Ne speriem și de un mini-pressing. Trebuie să avem mai multă responsabilitate și curaj să jucăm fotbal. Să avem posesie, curaj. Nimeni nu le ia capul, dar facem greșeli foarte mari, nu marcăm când avem ocazii foarte mari. Ratăm și penalty. E păcat, pierdem puncte și numai noi suntem vinovați.  N-am întâlnit până acum nicio echipă care să ne pună la perete și să ne bată, numai noi suntem de vină. Nu e normal să conduci în asemenea hal jocul și totuși să intri cu 1-2 la pauză, cum s-a întâmplat în această seară”, a declarat la finalul meciului Reghecampf.

Vizualizări: 1,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: