Fostul pandur Tătaru: Cred că nu ne-am făcut de râs

Echipa pentru care evoluează gorjeanul Ionuţ Tătaru, CSO Filiași, a ieșit din Cupa României cu fruntea sus. Fostul pandur se declară mândru de el și de colegii săi chiar şi după eșecul cu Universitatea Craiova considerând că echipa sa nu s-a făcut de răs.

CSO Filiași nu a putut să treacă de Universitatea Craiova în sferturile de finală ale Cupei României, pentru o calificare istorică în semifinale dar nici nu se poate spune că echipa a părăsit competiţia umilită.

Echipa la care evoluează mai mulţi jucători gorjeni, printre care şi fostul pandur Ionuţ Tătaru, a ieșit cu fruntea sus din competiție, ținând cont că a jucat, până la urmă, pe terenul campioanei în exercițiu.

Chiar dacă au pierdut cu 0-3 pe terenul deţinătoarei trofeului, jucătorii echipei din Filiași sunt mândri de ce au realizat și că au adus în prim planul fotbalului românesc orașul Filiaşi, cu performanța din acest sezon.

”A fost un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, cu fotbaliști de națională. Am încercat cât am putut să rezistăm și până la urmă cred că nu ne-am făcut de râs. E bine că se aude de Filiași în toată țara, până acum nu știa nimeni de Filiași. Acum, îndoi ani, sezonul trecut ne-am bătut la promovare, acum am ajuns în Cupa României destul de sus”, a precizat Tătaru care are gânduri mari pentru viitorul sezon: „Anul viitor nu știu cum o să fie, pentru că anul acesta ne-am axat mai mult pe Cupa României, în campionat nu am fost așa bine. Poate anul viitor vom merge pe ambele fronturi, vedem cum e și cu campionatul, și cu Cupa României”.

La meciul de la Craiova a fost prezent şi antrenorul celor de la Pandurii, Mario Găman, fost antrenor la Filiaşi până la realizarea acestei mari performanţe din Cupa României.

Vizualizări: 445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: