Greu în liga a doua cu echipă tânără

Pandurii Târgu Jiu se apropie încet dar sigur de zona retrogradării, cu fiecare punct pierdut acasă. Gorjenii nu au reuşit să impresioneze puţinii spectatori care au mai venit la meci după seria de jocuri fără victorie de la început de an.

În faţa a aproximativ 300 de spectatori, Pandurii nu a reuşit să treacă de una din ultimele clasate, ACS Poli Timişoara.  Gorjenii au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu ACS Poli, din etapa a 28-a a Ligii a II-a.  

Pandurii a început jocul mai bine şi a deschis scorul rapid, prin Andrei Blejdea, care a înscris cu latul de la 7 metri, la o centrare a lui George Tudoran. A fost apoi rândul tânărului portar Costache să se remarce de două ori la un şut şi apoi o lovitură de cap a lui Bădăuţă.

În minutul 22, oaspeţii s-au arătat din nou periculoşi la şutul puternic al lui Manolache, din 15 metri, dar balonul l-a lovit în faţă pe Raiciu, iar mijlocaşul a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că sângera. Până la pauză Blejdea a mai avut o mare ocazie când a reluat spectaculos, din centrarea lui Tudoran, dar balonul a trecut peste transversală.

Oaspeții au jucat în 10 oameni din minutul 73, când Calugher a văzut al doilea cartonaş galben pentru al doilea fault asupra lui Vodă.  Dar chiar şi cu oaspeţii în zece oameni, Pandurii Târgu Jiu s-a văzut egalată în minutul 77, când Igor Țîgîrlaș a şutat în bară şi mingea s-a dus în poartă după  un șut de la 5 metri.

Gazdele au reclamat însă arbitrilor un fault anterior marcării golului şi o poziţie de ofsaid. Cu toate eforturile pandurilor de a prelua din nou conducerea, aceştia nu au mai reuşit să înscrie până la final şi meciul s-a încheiat la egalitate, nemeritat după aspectul jocului.

Din păcate Pandurii plăteşte din nou tribut tinereţii şi lipsei de experienţă a unor jucători, la acest capitol chiar şi ACS Poli stând mult mai bine, cu foarte mulţi jucători experimentaţi în lot.

În urma acestui rezultat Pandurii Târgu Jiu se află pe locul 11 în clasament, cu 33 de puncte, iar în etapa viitoare va juca în deplasare, la UTA Arad, meciul fiind programat miercuri, 10 aprilie, de la ora 17.00.

 Pandurii Târgu Jiu – ACS Poli Timişoara 1-1

Stadion: Municipal -  teren sintetic Târgu Jiu

Arbitru: Bogdan Dumitrache; Asistenţi: Cosmin Vatamanu şi Mihăiţă Necula (toţi din Bucureşti).

Pandurii: Al. Costache – Brînzan, Oiţă, R. Bratu, Al. Vasilescu – Raiciu (’85, N. Cotolan), Trancă, Vodă – Tudoran, P. Popescu (’62, G. Dodoi), Blejdea (’90, Du-Ho Kim). Antrenor: Adrian Bogoi.

ACS Poli: D. Moldovan – Bilia (’34, Țîgîrlaș), Paramatti, Uyi, V. Olteanu – Calugher, D. Munteanu (’60, Golda), A. Manolache – Buzan, Bădăuţă, Sidorenco (’83, Chemin). Antrenor: Valeriu Răchită.

Rezultatele etapei a 28-a

Chindia Târgovişte - Dacia Unirea Brăila      3-0

Luceafărul Oradea - FC Argeş    1-2

Energeticianul - SSC Farul Constanţa 0-1

Metaloglobus Bucureşti - Ripensia Timişoara        1-1

Pandurii Târgu Jiu - ACS Poli Timişoara       1-1

CS Baloteşti - UTA Arad      1-3

ASU Politehnica Timişoara - Daco-Getica Bucureşti      1-1

Universitatea Cluj - CS Mioveni   1-2

Sportul Snagov - Academica Clinceni 0-2

Aerostar Bacău - Petrolul Ploieşti         0-2

Vizualizări: 532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: