Dacă nici cu ACS Poli, atunci cu cine!

Cu o singură victorie în acest an şi la doar trei puncte de primul loc retrogradabil, Pandurii are nevoie ca de aer de victorie în meciul de sâmbătă cu ACS Poli Timişoara. Oaspeţii sunt pe penultimul loc în clasament, dar au ambiţia de a se salva de la retrogradare, cu toate că sunt la 11 puncte sub linia roşie.

ACS Poli Timişoara vine sâmbătă la Târgu Jiu să încerce să se ridice din subsolul clasamentului cu toate că s-a aflat un timp chiar pe ultima poziţie.

Antrenorul timişorenilor recunoaşte că va fi un meci dificil, dar mai ales imprevizibil. „Aşteptăm meciul cu emoţii. Suntem pregătiţi, dar în 90 de minute se poate întâmpla orice. De asta e frumos fotbalul. Sperăm ca mâine să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, după egalul cu Snagov şi victoria cu Baloteşti. Joacă pe terenul sintetic, le-au revenit şi lor jucătorii de valoare, Tudoran şi Dodoi. Încercăm să mergem acolo să câştigăm, deşi va fi greu. Am văzut ultimele lor meciuri, în deplasare merg să culeagă ceva, deşi de multe ori vin cu mâna goală, acasă e însă altceva. O echipă cu jucători tineri, de valoare, cărora se vede că le place fotbalul”, a precizat Valeriu Răchită despre Pandurii.  Răchită a renunţat la antrenamentele pe teren sintetic  deoarece a concluzionat că nu e o ideea bună: „Am făcut înainte de meciul cu UTA şi m-a <<ajutat>> că am pierdut meciul. Am preferat să facem antrenamente la Electrica, aici e casa noastră. Sinteticul de la Baza 2 e diferit faţă de ce de pe Motorul şi cu mult diferit faţă de cel de la Târgu Jiu”.

De cealaltă parte, Adrian Bogoi şi-a lăudat şi el adversarul pentru achiziţiile făcute: „Întâlnim o echipă care este la 14 puncte diferenţă de noi şi speră la salvarea de la retrogradare. Au muncit foarte mult în pauza dintre tur şi retur, au adus mulţi jucători noi şi ultimele două rezultate arată că formează un grup destul de bun. Este un meci de trei puncte pe care trebuie să-l câştigăm. Ne dorim acest lucru, ne pregătim în acest sens şi vrem să obţinem maximum de la fiecare meci, chiar dacă jucăm acasă sau în deplasare”.

Gabriel Dodoi a revenit de câteva zile la antrenamente şi  face parte din lot, indisponibil fiind doar Ciobanu care, de săptămâna viitoare, va intra şi el în programul echipei.

Înaintea desfăşurării etapei a 18-a, Pandurii ocupă locul 12 cu 32 de puncte, iar ACS Poli  e pe locul 19, cu 18 puncte. Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi ACS Poli Timişoara se dispută sâmbătă, 6 aprilie, începând cu ora 11.00. Preţul unui bilet la meci este de 10 lei, iar biletele se pot procura în ziua jocului de la Sala Sporturilor.

Vizualizări: 551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: