Grevă de o săptămână înaintea meciului cu Universitatea Craiova

CS Mioveni nu a mai efectuat antrenamente cu întreg lotul timp de o săptămână pentru că jucătorii au avut o săptămână de grevă. Aceștia au revenit la pregătire chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova programat luni seară.

După şapte zile de pauză, pe care au numit-o grevă, fotbaliştii de la CS Mioveni au efectuat duminică primul antrenament. Componenții lotului echipei din Mioveni  au refuzat să se mai pregătească în ultima perioadă din cauza restanţelor financiare pe care clubul le are faţă de ei, a informat ProSport.

Antrenorul Marius Stoica s-a arătat înțelegător cu supărarea elevilor săi dar a explicat că lipsa de la antrenamente nu este soluţia pentru a-şi exprima revolta, fiindcă acest lucru se repercutează asupra prestaţiei din meciurile oficiale. „În primele patru săptămâni, totul a fost OK. Jocul ne dădea speranţe. În meciurile cu cele mai bune echipe ale campionatului, Farul şi CFR Cluj, dar şi după victoria din Cupă cu Botoşani, jocul ne dădea speranţe că putem construi ceva. Vine această situaţie, de grevă, sau răzmeriţă, că nu pot să-i spun altfel, în care jucătorul alege să nu se mai pregătească, să nu mai facă antrenament. Fotbalul te pedepseşte şi au venit două rezultate de care mie îmi este ruşine şi îmi cer scuze faţă de comunitatea din Mioveni, pentru că sunt din Mioveni. Eu sufăr pentru acest club şi am colegi cu care muncesc de 20 de ani în acest club. Nu este normal să fim noi terfeliţi şi înjuraţi pentru ceea ce se întâmplă şi ceea ce s-a creat. Singura soluţie este ca jucătorii să-şi vadă de treabă şi să muncească, fiindcă sunt obligaţi. Când te obligi la un lucru trebuie să te gândeşti şi la prestanţă, la imaginea pe care o ai ca jucător profesionist. Sunt atâtea moduri în care îţi poţi exprima durerea, dar nu să nu faci antrenament. Este anormal ce se întâmplă, şi noi suferim alături de ei, dar nu putem să mergem mai departe în asemenea condiţii” a declarat Marius Stoica.

Luni, de la ora 20:30 „lanterna roşie” a Superligii va juca cu Universitatea Craiova, pe stadionul „Orăşenesc” din Mioveni.

Vizualizări: 754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: