Ce spune Eugen Neagoe despre preluarea Universității Craiova

Aflat pe lista scurtă de antrenori care ar putea prelua Universitatea Craiova, olteanul Eugen Neagoe nu a dat un răspuns concret dar a lăsat să se înțeleagă că nu ar refuza revenirea la Craiova. Aflat acum pe banca ardelenilor de la Universitatea Cluj, tehnicianul oltean spune că e preocupat de actuala echipă.

Cu Eugen Neagoe pe bancă Universitatea Cluj și UTA Arad au terminat la egalitate partida din cadrul etapei cu numărul 20 din Superliga României, scor 0-0. Întrebat despre o posibilă revenire la Craiova, Eugen Neagoe nu a dat un răspuns clar dar a lăsat o portiță deschisă în cazul unei înțelegeri între cluburi, acesta fiind sub contract cu Universitatea Cluj. „Sunt foarte sincer, sunt mai oltean decât toți oltenii care au trecut pe acolo. Nu pot să vorbesc deocamdată, este un club la care am debutat, am jucat 200 de jocuri în Liga 1, este un club special. Nu pot să vorbesc de Universitatea Craiova, vorbesc doar de prezent, Universitatea Cluj, vreau să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Eugen Neagoe după meciul de la Arad când a avut cuvinte grele de spus despre starea proastă a gazonului noii arene arădene: „Nu mi-a plăcut nimic în această seară. Suporterii au fost lângă noi, chiar dacă mă așteptam să fie mai mulți. Din păcate nu am reușit să obținem victoria, era exact așa cum m-am așteptat, un teren de luptă. O rușine de gazon, noi vrem să intram în Schengen și noi venim înainte de meci și aruncăm gazon tuns ca să arate verde, este jenant. Uitați-vă, oraș superb, de 5 stele, și teren de lupte în noroi. Este ceva unicat, am jucat și eu fotbal, dar nu putem să jucăm pe un asemenea teren. Nu am mai pomenit să se arunce înainte de meci gazon pe teren, efectiv aruncat pe linia de 16. Atunci ne mirăm de ce nu suntem la Campionatul Mondial și European”.

După ce Universitatea Craiova a pierdut meciul din Cupa României, scor 1-2, împotriva celor de la FC Argeș, Mirel Rădoi și-a dat demisia, iar Mihai Rotaru a dat de înțeles că își dorește să-l aducă la conducerea echipei pe tehnicianul „șepcilor roșii”.

Vizualizări: 547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: