Hagi, după ce liderul a încasat 4 goluri la Sibiu: „A fost spectacol! Dar noi n-am participat”

Liderul Ligii 1, Farul Constanța, face spectacol și când pierde. Sau cel puțin o face antrenorul Gică Hagi, cel care a avut puterea să glumească după un usturător 0-4 încasat de elevii săi în meciul cu FC Hermannstadt.

Farul Constanța rămâne liderul Ligii 1 chiar dacă a pierdut în această etapă meciul de la Sibiu, scor 4-0 pentru gazdele de la FC Hermannstadt. La conferința de presă de pe noua arenă de la Sibiu, Gică Hagi a vorbit despre acest nou stadion, și despre faptul că s-au vândut toate biletele la meciul de inaugurare, cu Farul. „Fantastic, frumos. Ce înseamnă să fie ceva nou... au trecut 30 de ani (n.r. - de la Revoluție), infrastructura trebuie să o faci să arate ca lumea. Felicitări celor care s-au gândit și au făcut-o. Întotdeauna îi voi felicita pe cei care fac lucruri noi în România. Timpul trece și avem nevoie de astfel de lucruri. Ele aduc entuziasm, speranță, motivație în rândul oamenilor. Oamenii au nevoie de spectacol, să aibă o zi, două pe săptămână unde să petreacă timp cu familia, nu doar să muncească. Trebuie să ai și o zi, două să mergi la un spectacol, așa cum a fost în seara asta. Dar mai puțin din partea noastră. Adversarul a făcut spectacol, noi mai puțin. Noi n-am participat, din păcate”, a spus Hagi la conferința de presă, făcând haz de necaz după scorul la care au pierdut elevii săi.

Farul rămâne lider în Liga 1 chiar dacă a pierdut acest meci având 44 de puncte, adică patru peste CFR Cluj, campioana din sezonul trecut.

Vizualizări: 592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: