Scandal de proporții la Universitatea Craiova

Patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, este în război cu Sergiu Hanca după ce fotbalistul a cerut daune de 2.000.000 de euro.

Un scandal de proporții a izbucnit după plecarea lui Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova iar în centrul acestuia este un jucător exclus de Rădoi de la echipă. Antrenorul a luat decizia de a-i exclude pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă din lotul Universității Craiova imediat după meciul cu Rapid din Giulești, iar ultimii doi au notificat clubul pentru rele tratamente.

După ce Mirel Rădoi a plecat de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru a dezvăluit că se află în litigii cu Sergiu Hanca și Ionuț Vînă, iar primul a solicitat daune în valoare de 2.000.000 de euro.

După ce l-a acuzat pe Mirel Rădoi că a lăsat numai probleme în urma lui, Mihai Rotaru a răbufnit la adresa lui Sergiu Hanca. Internaționalul român l-a enervat pe patronul oltenilor după ce a apelat la Comisiile de Disciplină din cadrul FRF pentru a primi despăgubiri în valoare de 2 milioane de euro.

Rotaru a lansat un atac fără precedent la adresa mijlocașului în vârstă de 30 de ani și a dezvăluit că bănuiește că fotbalistul a încercat să facă intenționat un penalty, când l-a faultat pe Goronea, la meciul cu Ocna Mureș din Cupa României. „Cred că Hanca a făcut un lucru nu că necugetat, un lucru care dă dovadă de lipsă de respect și de lipsă de educație. Eu cred că a vrut să provoace toată această nebunie. El a făcut parte din programul echipei, știa că e acolo, avea o divergență cu Rădoi, Rădoi știa că e impulsiv. Suspectez în acest moment chiar că la Ocna Mureș, acel penalty care trebuia dat celor de la Ocna Mureș, Hanca l-a premeditat. A vrut să îl facă să îl enerveze pe Rădoi. Asta suspectez în acest moment după ce a dat dovadă”, a spus patronul oltenilor pentru Fanatik, precizând că Hanca este în programul echipei.

Vizualizări: 1,900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: