Jiul Rovinari, trei medalii la Naționalele de la Bălești

Clubul Jiul Rovinari are din nou performanțe la box, pugiliștii rovinăreni reușind să ia trei medalii de la Campionatele Naționale de Box de la Bălești. Un titlu de campion și două medalii de bronz și-au trecut în palmares sportivii de la Jiul Rovinari la competiția care s-a încheiat în week-end.

Pugiliștii gorjeni continuă să câștige medalii și au performanțe la fazele finale ale campionatelor naționale. Și, pentru că săptămâna trecută au avut loc în Gorj două faze finale ale întrecerilor naționale, de seniori și de tineret, aceștia au reușit să păstreze în Gorj nouă medalii pentru cluburile pe care le reprezintă.

La competiția de la Bălești sportivii de la Jiul Rovinari au câștigat trei medalii care se adaugă celor șase aduse de pugiliștii de la Pandurii. Cei trei sportivi de la Rovinari, pregătiți de antrenorul Marius Nicu, au concurat la Naționalele de seniori reușind să câștige o medalie de aur și două de bronz.

Favorit la câștigarea titlului național la categoria 67 de kg, Andrei Musteți nu a dezamăgit și, după perfomanța din Cupa României, a reușit să devină campion național al categoriei câștigând medalia de aur. Alături de Musteți, alți doi pugiliști de la Jiul Rovinari au reușit să prindă podiumul, Ionuț Dumitrachi, la categoria 57 de kilograme și Ioan Deaconu, la categoria 75 de kilograme, câștigând medaliile de bronz.

Galerie foto



Vizualizări: 269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: