Pustai și Grigoraș, egal pe “Municipal”

Întâlnirea dintre pandurii lui Petre Grigoraș și ASA Târgu Mureș, echipa lui Cristi Pustai, a fost una spectaculoasă, cu ocazii pentru ambele echipe. Pustai a plecat acasă cu un punct în urma unui autogol al Elton Da Silva, iar Grigoraș a rămas tot în zona retrogradării. Meciul s-a încheiat 1-1, ambele goluri fiind date de Pandurii, unul în poarta ASA și altul chiar în poarta lui Gliwa.

Antrenorul Petre Grigoraş s-a aflat din nou în tribună şi la meciul cu ASA Târgu Mureş. El a fost suspendat patru etape, după ce s-a luat la harță cu arbitrul Robert Dumitru, la meciul cu Astra. Și pentru că banca pandurilor era liberă, Pustai era cât pe ce să rateze locul oaspeților. "Când am ieşit pe teren, am mers către banca de rezerve din dreapta. Ştiam că suntem oaspeţi, dar din inerţie m-am dus la gazde", a spus Pustai la finalul meciului la Look TV. Meciul era unul cheie, pentru ambele echipe. Victoria lui Pustai ducea ASA pe locul 3, iar succesul echipei lui Grigoraș ar fi scăpat Pandurii de zona retrogradării. Acum, ASA e pe locul 6 în clasament, iar Pandurii pe 14. "Puteam câştiga, puteam să şi pierdem. Trebuie să strângem rândurile pentru etapa viitoare, când jucăm la Dinamo", a declarat Marian Dinu, secundul pandurilor.

Autogol dat de Elton da Silva

Prima ocazie a partidei de la Târgu Jiu a venit abia în minutul 38. Golgheterul oltenilor, Mihai Roman, a executat bine o lovitură liberă, dar mingea a lovit transversala. În câteva minute situația s-a schimbat drastic, iar la pauză oaspeții înscriseseră un gol. Elton da Silva ne-a costat mult la acest meci. Fundaşul Elton a deviat, în minutul 40, în propria poartă o centrare de pe dreapta a lui Feussi. Pe finalul partidei, Momcilovic a reluat în plasă centrarea bună trimisă de Nicoară şi a egalat în minutul 79.

„Exceptând două meciuri acasă, restul am controlat meciul, numai că nu am reușit să câștigăm toate cele trei puncte”. Marian Dinu, antrenor secund

"Rezultatul este echitabil. Ambele echipe au avut mai multe ocazii importante. A fost un meci frumos, spectaculos. Cred că Pandurii ar merita să fie mai sus în clasament", Cristian Pustai, antrenor ASA Târgu Mureș

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: