Grigoraş îl aşteaptă pe Batin la reunire

Pandurii revin de mâine din vacanţă şi nu se anunţă noutăţi spectaculoase în lot. Singurul jucător care îl interesează pe antrenorul Petre Grigoraş nu a fost încă transferat dar semnalele sunt pozitive din partea conducerii. Paul Batin a fost prezent ieri la reunirea celor de la CFR Cluj, dar mâine e posibil să se prezinte la Târgu-Jiu.

Preşedintele executiv al gorjenilor spune că transferul este aproape de a se realiza şi că în zilele următoare Batin ar urma să ajungă la Târgu-Jiu.

Grigoraş vrea neapărat ca Pandurii să-l transfere pe Paul Batin de la CFR până joi când echipa va efectua vizita medicală. „Sper ca până joi conducerea clubului să reuşească să-l transfere pe Batin. Asta ne dorim cel mai mult acum. Sper să se ajungă la un acord între cele două cluburi pentru suma  de transfer, diferenţele nu sunt foarte mari între cerere şi ofertă aşa că problema e rezolvabilă”, a precizat Grigoraş care a purtat discuţii cu Batin  deja şi susţine că e singurul jucător pe care l-a cerut conducerii. „În rest nu ne mai dorim altceva şi nu ne-am mai propus să aducem alţi jucători. Singura mea dorinţă a fost să nu mai plece nimeni din jucătorii de bază, în afară de Matei care era acontat din iarnă de Steaua. Ceea ce s-a şi întâmplat, nu a plecat nimeni cu toate că unii dintre ei au mai avut oferte”, a mai precizat Grig care va avea la reunire un lot de peste 25 de jucători dacă vor reveni şi fotbaliştii împrumutaţi.

Grig l-a mai cerut de două ori pe Batin

Grigoraş a dezvăluit faptul că l-a dorit pe Batin de la venirea sa la Pandurii şi l-a solicitat conducerii şi în iarnă dar atunci a contat dorinţa jucătorului de a evolua la o echipă cu nume: „Din păcate nu s-a putut să-l aducem până acum. Pentru că era normal ca pentru el tentaţia să fie mult mai mare să încerce la o echipă puternică precum CFR. A ales o echipă cu pretenţii şi cu aspiraţii foarte mari dar acum el îşi doreşte doar să vină la Pandurii. Eu vreau să vină şi am încredere foarte mare în el. Cred că va putea evolua la noi foarte bine şi ne va putea ajuta în acest campionat. Am discutat deja cu el şi ştiu că doreşte să vină, a rămas ca cei din conducere să ajungă la un acord cu CFR. A durat mai mult pentru că a trebuit să-l aştepte pe domnul Paszkany, care era plecat din ţară”.

ATACANŢI

Pandurii ar mai avea acum trei atacanţi în lot, Jakas Stromajer, Valentin Lemnaru şi tânărul de 18 ani Albert Voinea. Din păcate Grigoraş nu-l va putea avea pe acesta la dispoziţie în prima parte a pregătirii pregătire pentru că este convocat la pregătire cu naţionala Under 19 care va participa în mâine urmând ca joi şi vineri să facă vizita medicală.

„Paul Batin e un jucător pe care l-am mai dorit şi înainte, atunci când am venit la Pandurii, şi mi l-am dorit şi în iarnă. Din păcate nu s-a putut”

Petre Grigoraş

„Intenţionăm să perfectăm în aceste zile toate actele pentru ca Batin să fie prezent la reunirea lotului echipei Pandurii.  Astăzi şi mâine se vor lua decizii în privinţa acestui transfer”

Eugen Pârvulescu

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: