Grigoraş: „Nu am fost niciodată adus să fiu pus în capul mesei, am venit doar în momente grele!”

Noul antrenor al echipei Pandurii, Petre Grigoraş, va veni la Târgu Jiu pentru a purta discuţii cu conducerea clubului în vederea preluării echipei de fotbal din Târgu Jiu. Tehnicianul băcăuan a declarat că nu a avut ocazia să preia echipe care se aflau pe poziţii bune în clasament dar a reuşit de regulă să le redreseze şi că speră să facă lucruri bune şi cu Pandurii.

Reporter: Aţi antrenat multe echipe din zona Moldovei dar în Oltenia nu aţi ajuns până acum. Veţi veni la Pandurii?
Petre Grigoraş: Mâine o să ajung la Târgu Jiu. Oltenia a fost totdeauna fascinantă pentru mine. Am răspuns provocărilor mereu afirmativ şi aici nu ajunsesem până acum, deci e o provocare foarte mare.
Rep.: Cât a durat să vă convingă preşedintele Marin Condescu să acceptaţi să preluaţi echipa?
P.G.: Nu a durat foarte mult să mă convingă să vin pentru că timp de gândire pentru a mă decide să preiau o echipă am avut foarte, foarte mult în acest an. Am fost foarte atent la ce s-a întâmplat în campionat şi cunosc loturile fiecărei echipe din Liga I. Am urmărit partidele din prima ligă, având şi foarte mult timp liber, şi am fost atent la Urziceni, Astra şi Pandurii în special. Dar le-am urmărit ca microbist, pentru că un e să cunoşti echipa şi alta e să fi antrenorul unei echipe.
Rep.: Nu vă temeţi să preluaţi o echipă care se află pe ultimul loc în clasament?
P.G.: Nu am fost niciodată adus la o echipă să fiu pus în capul mesei, am venit doar în momente grele şi de cele mai multe ori am reuşit. Sper să reuşesc şi la Pandurii. Am acceptat această provocare nu neapărat pentru că nu aveam serviciu, pentru că se ştie că am avut oferte în ultima lună, şi chiar oferte concrete.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: