Autorul accidentului mortal de la Turburea a fost prins. Are numai 16 ani

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe autorul accidentului mortal care a avut loc în noapte de joi spre vineri la Turburea. Un bărbat de 69 de ani a fost găsit atunci decedat pe marginea drumului, existând indicii că este vorba de un accident cu fugă de la locul faptei.

Continuând investigaţiile pentru identificarea persoanei care a provocat accidentul de circulaţie şi lămurirea împrejurărilor în care s-a produs acest accident, poliţiştii au stabilit că Gheorghe G.B. a fost accidentat mortal  de motocicleta condusă de către minorul O.P.I., de 16 ani, din comuna Turburea, judeţul Gorj.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că minorul, în timp ce conducea o motocicleta neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere, a accidentat mortal pe Gheorghe G.B., care s-a angajat în traversarea neregulamentară a părţii carosabile.

După producerea evenimentului rutier, suspectul O.P.I., împreună cu Constantin T.I., de 18 ani, din Turceni, judeţul Gorj şi O.F.N., de 16 ani, din comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, pasageri pe motocicletă în momentul accidentului, au abandonat victima, părăsind locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Poliţiştii au dispus faţă de O.P.I., reţinerea pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducerea unei motociclete neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere, iar faţă de Constantin T.I. şi O.F.N.,  reţinerea pentru comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului.

Suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 2 octombrie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: