Omul de afaceri Râmescu a înmânat „Cupa Ghiocela” la tenis

Cel mai mare turneu de tenis de câmp din Motru s-a încheiat ieri, după nu mai puţin de două săptămâni de competiţii la care au participat zeci de tineri talentaţi atât din Târgu Jiu cât şi din Motru. Mihai Râmescu, omul de afaceri motrean, a fost cel care a sponsorizat turneul şi a înmânat premiile finaliştilor.

Cupa Ghiocela la tenis de câmp a fost câştigată de un tânăr de numai 18 ani din Motru, Lorin Catană. Tânărul practică tenisul de câmp de trei ani, mai exact de la deschiderea terenurilor de tenis de câmp în oraşul său. Practică acest sport din plăcere motiv pentru care nici nu doreşte să treacă pragul de amator. „Am mai câştigat şi alte competiţii la Vâlcea, Severin, Craiova. Am avut rezultate bune şi acolo. Sunt mândru că am luat locul I. O să practic şi pe viitor, dar tot la amatori pentru că vreau o carieră în economie. Trebuie menţionat că datorită domnului Mihai Râmescu avem şi noi posibilitatea să dezvoltăm sportul în oraşul Motru”, a declarat Lorin Catană.

Turneul a avut două categorii, simplu şi dublu. La simplu s-au întrecut nu mai puţin de 32 de concurenţi printre care şi trei fete iar la dublu au participat 16 echipe. La simplu, locul I a fost ocupat de Lorin Catană, urmat de Gabriel Vâlceanu şi Claudiu Neguţ în timp ce la dublu echipa formată din Dan Răduţoiu şi Claudiu Neguţ au ocupat locul I. Câştigătorilor le-au fost înmânate diplome şi premii în bani. Chiar dacă vremea a fost potrivnică, iubitorii de tenis de câmp au fost şi ei prezenţi pe teren pentru a-şi încuraja prietenii. Mihai Râmescu, şi el iubitor al tenisului de câmp, a fost cel care a înmânat premiile şi i-a felicitat pe concurenţi. „Nu încurajez numai tenisul ci şi atletismul şi fotbalul. Prima activitate pe care am organizat-o a fost legată de atletism şi am avut o mare bucurie că am văzut copii aşa talentaţi, copii care au luat medalii de aur şi au intrat în lotul naţional. M-am bucurat că am reuşit să-i descopăr şi în continuare pe diferite sporturi încerc să aduc un gram de bucurie în sufletele lor. Într-un fel recompensez neîmplinirea mea din adolescenţă de a deveni un atlet”, a declarat Mihai Ramescu.

Mihai Ramescu a fost cel care în 2005 a inaugurat la Motru patru terenuri de tenis de câmp dotate cu vestiare, cabine de duş, dar şi rachete şi mingi speciale.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: