Grigoraş: Pandurii e o echipă frumoasă

Pandurii au plecat ieri la Bucureşti fără trei jucători de bază. Marii absenţi ai meciului cu Sportul Studenţesc vor fi Pintilii, Cardoso şi Chiricheş. Aproape jumătate de echipă nu va fi pe teren în primul unsprezece, şi prezenţa lui Voiculeţ în formula de bază nefiind o certitudine. Revenit etapa trecută pe teren după o accidentare, „Giuvaerul” a arătat totuşi că este în formă bună, el înscriind golul victoriei. Pandurii joacă azi, de la ora 17:00 cu Sportul, meciul fiind arbitrat de Georgian Ionescu din Buzău.

Chiar dacă au luat 13 puncte în cinci etape Pandurii nu sunt liniştiţi. Antrenorul Petre Grigoraş consideră că Pandurii nu sunt încă salvaţi de la retrogradare. “Matematic, Pandurii nu a scăpat încă de retrogradare”, a spus Grigoraş care priveşte cu optimism totuşi meciul viitor: „În cinci partide am câştigat 13 puncte din 15 posibile şi am făcut paşi mari spre salvare. O victorie în meciul cu Sportul me-ar aduce mult mai aproape de a ne îndeplini obiectivul!”

Grigoraş şi-a lăudat echipa înaintea acestui meci apreciind că faptul că Pandurii a fost mult timp la retrogradare a fost conjunctural: „Eu consider că am o echipă unită, care formează o familie. Care arată o determinare extraordinară în fiecare partidă, o echipă care arată că locul ocupat până acum în clasament a fost conjunctural şi nu a fost datorită lipsei de valoare. Pandurii e o echipă frumoasă, de care sunt mândru! Sper să obţinem o victorie la Sportul şi scăpăm de emoţiile retrogradării”. Pe lângă determinarea elevilor săi Grigoraş mai laudă şi eficienţa atacului, un capitol la care Pandurii au fost deficitari până acum: “Am ajuns şi noi la cifra de 30 de goluri marcate, pentru că îmi stătea pe creier şi lucrul acesta că echipa nu mai marca”.

Liberi mai multe zile

Programarea de sărbători a jocului cu Sportul a fost favorabilă echipei lui Grigoraş care joacă astăzi şi poate avea mai multe zile libere până la reluarea pregătirii. “Băieţii vor primi două zile libere, să petreacă sărbătorile de Paşte în familie. O zi sau două în sânul familiei rezolvă multe probleme din punct de vedere mental pentru un jucător care depune un efort fizic foarte mare”, a spus ieri secundul Pandurilor, Marian Dinu, şi el fost jucător de fotbal. Jucătorii vor avea liber sâmbătă şi duminică pentru că luni trebuie să revină la pregătire pentru meciul cu Steaua care e programat joia viitoare la Severin.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: