Grigoraş, pe lista lui Gigi Becali

Petre Grigoraş ar putea lăsa Pandurii pentru Steaua! Anunţul a fost făcut chiar de Gigi Becali, care l-a menţionat pe Grigoraş printre antrenorii care ar putea ajunge în Ghencea. „Am fost sunat din Ghencea şi s-au interesat de situaţia mea contractuală! Aş fi meschin să nu recunosc că aş fi interesat de o ofertă, dar nu în orice condiţii”, spune Grigoraş care s-ar duce la Steaua cu un singur gând. Să-i facă pe Tănase şi colegii săi campioni.

Refrenul „Grigoraş cel mai tare din oraş!” s-ar putea auzi în Ghencea din această vară. Antrenorul care a făcut minuni la Pandurii a intrat din nou în vizorul lui Gigi Becali. Patronul Stelei e în căutarea unui nou tehnician după despărţirea de Olăroiu. Boloni e prima opţiune dar fostul selecţioner ezită să dea un răspuns. Astăzi expiră termenul limită de gândire acordat lui Boloni pe care Gigi îl ademeneşte cu un salariu de 600 de mii de euro pe sezon plus prime uriaşe.

A fost sunat din Ghencea

Dacă Boloni ar spune pas, Becali nu ar sta prea mult pe gânduri şi asta pentru că şi-a pregătit deja terenul. I-a sunat pe ultimii doi antrenori ai pandurilor, Ionuţ Badea de la U Cluj şi Petre Grigoraş. Şi bossul Condescu e la curent cu interesul Stelei pentru Grig şi e foarte probabil să-l lase să plece în cazul unei oferte. „Nu pot să ascund faptul că am fost sunat din Ghencea dar asta nu înseamnă că sunt acolo. Ştiu ce înseamnă Steaua, locul întâi şi dacă te poţi înhăma la muncă te duci. Dacă nu, mai bine rămâi acasă. A fost doar o simplă discuţie dar mă bucur că patronul celei mai cunoscute echipe din România s-a gândit la mine, sunt măgulit. Trebuie să fiu convins că pot să fiu pe primul loc cu Steaua pentru că asta se cere!” spune Grig care ştie însă că are concurenţă mare. „E normal ca Steaua să se gândească şi la alţi antrenori, să îşi ia măsuri de precauţie. Ei se gândesc la 5-6 antrenori. Dacă ar fi vorba de o propunere de contract pe o lună, pe o săptămână am putea discuta dar nu e cazul încă. A fost un interes despre situaţia mea contractuală”.

Steaua e numai una

Fost jucător la Steaua în urmă cu 2 decenii, Grigoraş ar putea reveni astfel în culorile roş albastre. „Steaua e de departe cel mai mare brand din România, ca istorie, ca palmares, ca tot. Te duci acolo doar ca să câştigi, pentru locurile 2, 3, 4 mai bine stai acasă! Am fost la Steaua în sezonul 89-90, am văzut mentalitatea, locul 2 e un eşec! Dacă te duci doar ca să îţi apară în CV că ai antrenat în Ghencea, mai bine nu te duci. Dacă Mircea Lucescu vine la Steaua şi nu are rezultate, pleacă! La fel şi Mourinho, indiferent de nume, dacă nu ai rezultate nu rezişti!” e convins antrenorul care a avut rezultate peste tot dar nu a primit încă şansa să antreneze o echipă cu nume.

S-ar înţelege bine cu Gigi?

Cunoscut ca un antrenor cu principii solide, Grigoraş ar putea avea viaţă grea cu Gigi în Ghencea. Antrenorul a declarat recent că nu ar accepta niciodată ca un patron să se bage peste deciziile sale. În plus, Becali e binecunoscut ca un devorator de antrenori. Steaua a avut nu mai puţin de 6 sezonul trecut! „Gigi Becali îşi doreşte prea mult, vrea să fie primul şi nu văd nimic în neregulă cu asta. Apreciez patronii care investesc în sport, că nu are el răbdare e altceva” spune totuşi încrezător Grigoraş.

2 ani de contract mai are Grigoraş cu Pandurii. Antrenorul a sosit la Târgu Jiu în octombrie 2010.

„Aş fi meschin să spun că nu aş fi interesat de o eventuală ofertă dar nu aş accepta în orice condiţii totuşi. La Steaua nu te dă patronul afară, nu te dă publicul, te dai singur dacă nu ai rezultate”  

Petre grigoraş, antrenor Pandurii

“Avem mai multe variante pentru postul de antrenor, atît din Italia cît şi din România. O să discut cu Badea de la Cluj şi cu Grigoraş de la Pandurii. Avem soluţii, dar preferăm să aşteptăm, ca să luăm cea mai bună decizie.L-am sunat şi pe Boloni dar nu mi-a răspuns. El e prima opţiune şi dacă vine, atunci îl las să lucreze”

Gigi Becali la GSPTV.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: