Grigoraş pleacă, vine Săndoi!

Petre Grigoraş se apropie de o despărţire de Pandurii, pentru că nu a acceptat reducerea salariului la 1.500 de euro, de patru-cinci ori mai puţin decât are în contract. Clubul este în insolvenţă şi caută variante ieftine, cel mai vehiculat nume fiind al lui Emil Săndoi.
Acţionarii de la Pandurii par să fi lăsat frâiele echipei la Marin Condescu, care are dublă calitate, de membru AGA şi creditor al clubului. Presa sportivă scrie că Marin Condescu este cel care îi caută înlocuitor lui Grigoraş, cel mai vehiculat nume fiind al lui Emil Săndoi, cel cu care echipa a promovat în Liga I. Potrivit DigiSport, Condescu şi Săndoi au purtat o discuție înainte de Revelion, iar fostul antrenor al Chiajnei a cerut lămuriri în privința lotului cu care se va aborda acest campionat, dar vrea să vadă și cum se va încheia colaborarea cu Grigoraș.
Condescu nu s-a oprit doar la varianta Emil Săndoi, susţine aceeaşi sursă. El mai are două nume pe listă: Claudiu Niculescu și Flavius Stoican. Ambii antrenori sunt liberi de contract și și-ar dori să revină în circuitul Ligii 1 cât mai repede.
După 21 de etape, Pandurii se află pe locul 11 în Liga 1. Obiectivul este rămânerea în prima ligă, cu jucători plătiţi cu o mie de euro salariu, dar cu prime consistente la victorie sau egal.

Vizualizări: 660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: