Nou director sportiv la Pandurii

Robert Bălăeț este noul director sportiv al clubului Pandurii, anunță site-ul oficial. Acesta revine pe postul pe care l-a ocupat până în anul 2015, fostul portar al gorjenilor fiind promovat în funcţia de conducere în anul 2009, după ce a renunţat să mai joace fotbal.

"Administratorul special al clubului Pandurii, Marin Golea, şi administratorul judiciar, Emanoil Ciobanu, au decis să completeze organigrama clubului cu o persoană cu experienţă în domeniu care se va ocupa de problemele sportive ale primei echipe. Robert Bălăeţ a fost director sportiv al clubului Pandurii în perioada 2009 – 2015, având experienţa participării echipei Pandurii Târgu Jiu în grupele Europa League în anul 2013. A absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, iar în perioada în care a lipsit de la Pandurii s-a ocupat de transferuri de jucători şi organizarea de cantonamente de pregătire pentru echipe de fotbal", se arată într-un comunicat oficial.

Născut la 18 noiembrie 1974 la Târgu Jiu, Robert Bălăeţ a fost portar al echipei Pandurii din anul 2001, fiind transferat de la Petrolul Ţicleni. A evoluat pentru echipa din Târgu Jiu în campania de promovare, ajutând la promovarea în Liga 1 din anul 2005. A continuat să evolueze pentru echipa din Târgu Jiu şi după promovarea în prima ligă, iar după ce a evoluat un sezon la Minerul Mehedinţi, în 2008, Robert Bălăeţ s-a retras de pe terenul de fotbal în anul 2009, când a fost cooptat în conducerea clubului Pandurii.

Vizualizări: 3,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: