Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Grindină la Rânca

Vară furtunoasă și în zona montană. După ce, joi, grindina a făcut ravagii în mai multe localități din județul Gorj, inclusiv în Târgu Jiu, vineri, vremea rea s-a mutat în stațiunea Rânca. Un potop de câteva minute a fost urmat de grindină și imediat stațiunea s-a acoperit cu un strat gros de gheață.

Până duminică seara, județul Gorj este sub cod galben de instabilitate atmosferică. Până în această seară, la ora 22, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor depăși 25-30 l/mp și izolat 40 l/mp, anunță meteorologii.

De asemenea, în intervalul 11 iunie, ora 12:00 – 13 iunie, ora 23:00, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină.

Galerie fotoVizualizări: 1,230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: