Gustare din dovlecei cu caşcaval la cuptor

Pentru o gustare rapidă şi sănătoasă aveţi nevoie de câţiva dovlecei, ouă şi caşcaval. Reţeta nu necesită mult timp de preparare pentru că se face la cuptor.

Gustările din dovlecei și cașcaval, la cuptor sunt simplu de preparat și foarte gustoase.

Ingrediente:

    1 ou

    dovlecei

    verdeață

    cașcaval

    sare, condimente

    pesmet

    puțin usturoi

Mod de preparare: Cu ajutorul unui mixer se bate oul spumă. Adăugăm usturoiul zdrobit, sarea, piperul, condimentele, cașcavalul, verdeața, pesmetul și amestecăm bine bine, până la omogenizare. Tăiem apoi dovlecelul pai şi dăm prin compoziția obținută după care îi așezăm pe o tavă de copt.

Coacem la temperatura de 180 grade Celsius, aproximativ 20-30 minute. La final, înainte servire, presărăm totul cu verdeață.

Vizualizări: 1,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: