Handbal: Energia îşi caută antrenor principal

CS Energia Târgu-Jiu şi antrenorul Liviu Andrieş au hotărât, în termeni amiabili, încetarea colaborării. Clubul a anunţat că, până la instalarea unui nou antrenor, interimatul la echipa de handbal va fi asigurat de antrenorul secund Sorin Bârză.

Andrei Maioreanu, fostul preşedinte al Clubului Energia, a declarat vineri că demisia lui Liviu Andrieş nu rezolvă decât parţial problemele echipei şi că ar trebui să plece toţi cei care au contribuit la instalarea dezastrului. ”Acum, după un an şi jumătate de dezastru la nivelul echipei de handbal, Liviu Andrieş, Doru Geamănu şi Iulian Andrieş, chiar şi Alin Bădescu, ar trebui să plece împreună de la această echipă. Au trecut doar şase etape din noul sezon competiţional şi s-ar mai putea salva ceva. Împreună au făcut această echipă, împreună au adus dezastrul, suporterii şi eu solicităm plecarea tuturor celor care au dus la acest dezastru în condiţiile în care handbalul gorjean mai poate fi salvat şi mai poate fi dus în Europa”, a spus Andrei Maioreanu.

Întrebat dacă ar fi dispus să revină în fruntea clubului, Maioreanu a precizat că handbalul a fost şi este iubirea vieţii lui. ”Pentru că nu am răspuns unor comenzi, am fost înlăturat. Dacă s-ar mai pune problema să revin la echipă aş veni în primul rând pentru că iubesc handbalul, dar în condiţiile în care aş fi lăsat să repornesc proiectul de acum doi ani”, a spus Andrei Maioreanu.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: