Handbalistele așteaptă suporterii la meciul cu Măgura Cisnădie

Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș sunt gata de un nou meci în Liga Florilor MOL. Duminică, 9 octombrie, adversarul echipei gorjene va fi CS Măgura Cisnădie, jocul fiind programat de la ora 12.00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Meciul cu Măgura Cisnădie contează pentru etapa cu numărul 6 din Liga Florilor MOL. Jucătoarele echipei locale fac apel la public apreciind că aportul spectatorilor este foarte important și speră că și la acest meci suporterii să vină în număr cât mai mare.

Iulia Andrei a spus că speră ca ea și colegele sale să fi trecut peste momentul înfrângerii cu Slatina, pentru că le așteaptă o partidă dificilă în campionat. ”Măgura Cisnădie este o echipă grea, cu palmares foarte bun. Va fi un joc cu o încărcătură destul de mare, dar cu multă muncă, devotament, sper să scoatem cel puțin un egal din acest meci”, a declarat interul CSM-ului, Iulia Andrei la conferința de presă.

Finalul acestei săptămâni aduce așadar o nouă provocare în Liga Florilor pentru echipa pregătită de Liviu Andrieș. CS Măgura Cisnădie este o echipă care a terminat sezonul trecut pe locul 4 și care evoluează în cupele europene. La Târgu Jiu se anunță a fi un meci cel puțin interesant, echilibrat, dacă este să ținem cont că cele două echipe sunt vecine de clasament, fiind despărțite de un singur punct. Măgura Cisnădie a început ezitant campionatul, în timp ce gruparea gorjeană a demonstrat că se poate lupta de la egal la egal cu forțele din Liga Florilor.

Galerie foto


Vizualizări: 364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: