Hidroelectrica, 50 de plângeri penale împotriva celor care au căpușat compania

Hidroelectrica a făcut peste 50 de plângeri penale împotriva băieților deștepți din energie, care au căpușat în trecut compania, a declarat, marți, Karoly Borbely, directorul de strategie al producătorului de energie, în cadrul conferinței PRIA Energy.

"Hidroelectrica a câștigat toate procesele cu băieții deștepți neplătind niciun cent despăgubire la acele sume pe care dânșii le-au invocat în acele plângeri, motiv pentru care Hidroelectrica a ieșit definitiv din insolvență în urmă cu două săptămâni, chiar dacă de facto am ieșit anul trecut în iunie, mai erau câteva plângeri pe rol. Cred că este absolut unic acest lucru, să nu plătești despăgubire un leu", a spus Borbely.

Totodată, întrebat dacă Hidroelectrica a făcut vreo plângere penală împotriva celor care au căpușat-o, el a răspuns: "Sunt peste 50 de plângeri penale făcute de Hidroelectrica împotriva celor care au căpușat această companie. Deci nu numai că nu am plătit, dar toate procedurile sunt în curs și organele statului să își facă treaba".

Vizualizări: 878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: