Lăutarii din Gorj se unesc să meargă la protest

Mai mulți lăutari din Gorj se unesc să participe, vineri, la protestul celor din HoReCa, la Timișoara. Apeluri care îndeamnă la participarea la manifestare au fost distribuite de mai mulți interpreți de muzică populară de la noi, disperați că toate evenimentele s-au anulat odată ce nunțile, botezurile și aniversările au fost interzise în toată țara.

Cântăreața Elisabeta Vasile a fost printre cei care a făcut apel la colegii săi să participe la protestul programat să aibă loc, vineri, în Timișoara. „Dragi colegi de breaslă, haideți vă rog, să ne organizăm, să mergem mâine (n.r. vineri) la Timișoara, că pentru noi mergem”, a fost mesajul interpretei.

Și alți colegi de breaslă au avut același îndemn. Cei din industria HoReCa vor protesta, în Banat, nemulțumiți că toate evenimentele au fost interzise. Astfel, se plâng ei, vor ajunge în sapă de lemn, iar angajații riscă să fie dați afară.

Aceștia au atras atenția că nu există nicio statistică potrivit căreia s-ar fi infectat oameni la terase ori în restaurante și acuză că numărul cazurilor de Covid 19 a explodat după ce au fost deschise școlile și au fost organizate alegerile locale. În același timp, cei din HoReCa solicită să le fie anulate impozitele pentru proprietățile care au stat închise în pandemie și nu le-au adus niciun venit.

Vizualizări: 4,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: