Răzvan Burleanu va avea naş la nuntă un celebru politician

Răzvan Burleanu se însoară după mai multe amânări ale nunţii iar nașul de cununie al șefului FRF va fi un celebru politician. Președintele Federației Române de Fotbal, plănuia să se însoare în acest an, dar pandemia COVID-19 a amânat evenimentul. În aceste condiții, nunta va avea loc anul viitor, iar nașul de cununie va fi omul politic, Vasile Dâncu.

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a decis să-și unească destinele cu actuala logodnică, Anamaria Tulumb, și în curând va fi nuntă mare în lumea fotbalului, dar și în politică. Conform realitateasportivă.net, nașul de cununie al lui Răzvan Burleanu va fi Vasile Dâncu, șeful Consiliului Național al PSD.

Despre relația dintre Răzvan Burleanu și Vasile Dâncu s-a scris de nenumărate ori în presă, şeful federaţiei fiind acuzat că a câștigat alegerile din 2014 cu sprijinul politic al PSD.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu. În aprilie 2018 a câștigat un nou mandat din primul tur de scrutin, fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de la Casa Fotbalului.

Galerie foto


Vizualizări: 2,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: