Horațiu Mălăele urcă pe scenă alături de fiul său

Cel mai nou spectacol cu actorul Horațiu Mălăele, intitulat „Ediție Specială”, va fi jucat și la Târgu Jiu, orașul de baștină al artistului. Piesa va fi pusă în scenă duminică, 26 noiembrie, la Cinematograful Sergiu Nicolaescu, începând cu ora 17:00.

Horațiu Mălăele va fi secondat pe scenă de fiul său, Bogdan Mălăele, și de muzicianul Radu Captari. Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tatăl și fiul având momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense, pornind de la vibrația emoțională și culminând, în mod evident, cu râsul în hohote, ne asigură organizatorii.

La baza spectacolului „Ediție Specială” se află texte actuale sau mesaje puternice, pigmentate cu momente umoristice rafinate, culese din cele mai bune reprezentații ale actorului, dar și cu melodii speciale interpretate de îndrăgitul artist Radu Captari.

Horațiu Mălăele, este un artist complet, care de-a lungul carierei sale artistice a adunat zeci de roluri importante în piese de teatru și filme, a semnat acte regizorale de calibru și este autorul a numeroase caricaturi, picturi sau cărți însemnate. 

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a sălii de spectacol sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro și www.ticketnet.ro.

Vizualizări: 1,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: