Horoscop - 13 septembrie

Berbec
O zi numai bună pentru a cere acel sprijin pe care până acum v-ați sfiit să-l cereți. De fapt, e posibil să primiți şi daruri la care nu vă aşteptaţi sau să vi se deschidă nişte uşi care vă uşurează munca şi viaţa. E o zi e beneficiilor primite şi a generozităţii manifestate de cei din jur, în semn de recunoştinţă pentru ce reprezentați pentru ei.

Taur
E posibil ca astăzi să vă clarificați şi reevaluați calea de urmat şi soluţiile de aplicat pentru a trece relaţia de cuplu la nivelul următor sau pentru a îmbunătăţi un parteneriat profesional. Totul este să faceți alegerile care vă aduc cel mai aproape de inima dumneavoastră.

Gemeni
Este o zi fructuoasă privind proiectele profesionale şi sarcinile pe care v-ați propus să le duceți la bun sfârşit. Pentru asta, e nevoie să vă ocupați de toate pe rând, concentrându-vă pe priorităţi şi folosind cât mai inteligent resursele de care dispuneți. În acelaşi timp, ţineți cont de sfaturile celor dragi şi lăsați-i să vă sprijine.

Rac
Vă vin idei inspirate, găsiți calea către inima cuiva drag sau pur şi simplu vi se pare mai uşor să comunicați cu cei din jur. Deşi contextul astral e destul de agitat şi generează experienţe neobişnuite, neprevăzute sau dificile, reuşiți să vedeți lucrurile mai în profunzime şi să pătrundeți o logică a acestora.

Leu
Spaţiul de siguranţă şi sprijin vă este creat de către familie. Aveți nevoie de un repaus, simţiți nevoia să fiți îngrijit şi protejat, poate chiar scutit de unele sarcini şi cheltuieli. Nu vă miră dacă primiți astăzi mai mult decât ați cerut şi mai mult decât v-ați fi aşteptat. Fiți gata să deschideți braţele şi mai ales mintea, pentru a permite să vină toate binecuvântările care vă sunt pregătite.

Fecioară
Discreţia, comunicarea empatică şi ascultarea atentă la tot ce e în jur vă sprijină să alcătuiți conexiuni profunde şi valoroase cu cei din jur. Se pare că se vor naşte idei preţioase şi vor ieşi la suprafaţă revelaţii care sunt precum o gură de aer proaspăt în tumultul emoţional al acestei perioade. Aveți încredere în intuiţie şi rămâneți concentrat pe ceea ce e cu adevărat important acum.

Balanţă
Nu e cea mai uşoară perioadă, toate par să se clatine în interior şi în jur, dar ceea ce contează este că motivaţia de a schimba ceva şi a vă mişca înainte este din ce în ce mai puternică. Aveți grijă să evitaţi să puneți presiune pe ceilalţi sau să încercați să le controlați şi ordonați vieţile.

Scorpion
Sunteți din ce în ce mai atent la ce simţiți, ce aveți nevoie, ce e important acum să fiți şi să faceți. E o zi cu multe trăiri profunde, cu revelaţii şi viziuni care mai de care mai îndrăzneţe. Şi tot ce trăiți e ca o lumină nouă, într-o perioadă de frământare şi instabilitate aşa cum este aceasta. Ați putea avea parte de o promovare sau chiar de o creștere a salariului.

Săgetător
Aşteptați-vă la revelaţii minunate, daruri de natură spirituală, sprijin discret de la persoane care cred în dumneavoastră, precum şi informaţii cu iz de secret, care vă ajung la urechi. În orice caz, discreţia este cheia succesului, astăzi. Observați ce se întâmplă în jur, intervenind doar când simţiți cu adevărat că e momentul potrivit.

Capricorn
Punctul forte în această perioadă a vieţii sunt prietenii, cunoştinţele, anturajul. Izolarea ar trebui evitată pe cât posibil, chiar dacă e tentantă, având în vedere stările şi situaţiile tensionate prin care probabil treceți. Există oameni în jurul dumneavoastră care vă pot inspira, sprijini şi pot contribui în diverse moduri, aşa că fiți deschis.

Vărsător
Pentru dumneavoastră, această zi poate însemna reamintirea şi recunoaşterea puterii şi autorităţii personale. Deşi evenimentele din ultima vreme e posibil să vă fi fragilizat emoţional, astăzi se pare că vă repuneți pe linie şi deveniți determinat să treceți prin toate cu mai multă încredere şi curaj.

Peşti
Astăzi e necesar să priviți în zare, să căpătați o viziune nouă asupra vieţii. Luna în Scorpion vă stimulează intuiţia şi chiar clarviziunea, aşa că aveți încredere în flash-urile interioare dacă apar, şi în ceea ce primiți ca răspuns la întrebările pe care le adresați. În altă ordine de idei, este o zi excelentă pentru informare, documentare, demersuri juridice sau călătorii.

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: