Horoscop 12 decembrie

Berbec

Dorinţa de retragere din prim-planul vieţii cotidiene este foarte evidentă astăzi. Bine ar fi să vă urmaţi vocea interioară şi să vă îndreptaţi atenţia doar către o analiză minuţioasă a ceea ce se petrece în jur. Există nemulţumiri legate de parteneriate, colaborări şi domeniu profesional, însă răbdarea vă poate ajuta să depăşiţi totul cu bine.

Taur

Este bine să fiţi cât mai discret astăzi în peisajul cotidian. Sunt posibile provocări majore din partea colegilor de muncă. Există conflicte umbrite care ar trebui luate în serios. În plan profesional, schimbările sunt în toi, chiar dacă nu le observaţi sau le ignoraţi cu bună ştiinţă. Priviţi realist felul în care se desfăşoară lucrurile în jur şi acceptaţi schimbările.

Gemeni

Aştrii vă susţin întâlnirile şi dialogurile cu prietenii. Sunt posibile neînţelegeri, discuţii purtate pe un ton ridicat, însă din toate aveţi câte ceva de învăţat. Pe de altă parte ar fi bine dacă aţi cere sfatul unui protector sau unei persoane cu experienţă vizavi de domeniul profesional.

Rac

Domeniul profesional este tema zilei. Sunt momente bune pentru a discuta cu un şef vizavi de progresul în domeniul muncii. Persoanele cu autoritate vă pot reproşa diverse, însă ascultaţi cu atenţie ce vi se spune şi explicaţi în cuvinte puţine, dar concise. Calmul, prudenţa şi respectul faţă de ceilalţi vă vor ajuta se depăşiţi situaţiile delicate fără probleme.

Leu

Ţările străine şi culturile lor ar fi nişte subiecte minunate pentru azi. Pe cât posibil luaţi legătura cu cineva din străinătate, pentru a afla lucruri interesante ce vă vor fi de folos la un moment dat. Totodată, demersurile legate de călătorii pot avea succes. Cei implicaţi în diverse cursuri pot învăţa mai uşor sau se pot ocupa de planificarea unor examene şi probe specifice.

Fecioară

Energia vitală fluctuează astăzi, de aceea evitaţi activităţile ce presupun efort fizic şi mental deosebit. Sunt momente bune de a vă achita facturile, taxele şi impozitele sau pentru a da înapoi obiectele împrumutate. Totodată verificaţi bugetul de venituri şi cheltuieli.

Balanţă

Se anunţă multe şi mărunte de făcut la serviciu. Relaţiile colegiale sunt distorsionate, de aceea bazaţi-vă doar pe forţele proprii şi ocupaţi-vă numai de sarcinile care vă revin la capitolul loc de muncă. Sănătatea este vulnerabilă, însă vă puteţi obloji şi singur cu puţin efort.

Scorpion

Persoana iubită sau, după caz copiii, vă pot crea neplăceri. Sunt posibile dialoguri aprinse şi una se spune şi alta se înţelege sau se face. Detaşaţi-vă de toate acestea, priviţi realist ce vor ceilalţi de la dumneavoastră şi spuneţi-vă punctele de vedere cu calm şi prudenţă. Cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte, aşa încât cu puţin efort îi veţi putea molipsi şi pe ceilalţi.

Săgetător

Ziua este excelentă la făcut curăţenii generale şi reparaţii curente. Sau măcar alcătuiţi planuri în acest sens. Dorul de copilărie şi personajele ei va fi la cote înalte şi îl veţi putea alina printr-o vizită în locurile natale, un dialog cu rudele sau pur şi simplu prin răsfoitul unui album cu fotografii vechi.

Capricorn

Se conturează drumuri pe distanţe scurte. Scopurile pot fi diverse: de la cele de agrement până la cele în interes profesional. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri cu rudele sau cu cineva din anturajul apropiat. Informaţiile primite astăzi vă pot pune pe gânduri, însă nu luaţi de bun chiar tot ce auziţi. Pe de altă parte, informaţi-vă cu ultimele ştiri cotidiene.

Vărsător

Capitolul financiar vă va preocupa întreaga zi. Sunt momente bune pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic, însă vă puteţi orienta şi către un mic cadou pentru dumneavoastră. S-ar putea să primiţi bani sau alte recompense de la autori necunoscuţi, de aceea fiţi prudent şi verificaţi totul cu atenţie.

Peşti

Este o zi cu stări de spirit contradictorii. Doriţi să vă implicaţi în multe şi mărunte, dar apar tot felul de piedici bizare. Detaşaţi-vă şi ocupaţi-vă de treburile care se ivesc. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este vulnerabilă şi ar fi nevoie de sfaturi de specialitate. Dialogurile cu prietenii şi cu colegii din segmentul profesional vă vor oferi idei şi lămuriri deosebite.

Vizualizări: 433

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: