Horoscop 13 decembrie

Berbec
Luaţi o decizie inspirată şi reuşiţi să rezolvaţi o problemă financiară importantă. Sunteţi hotărât să terminaţi o lucrare începută mai demult şi să vă ocupaţi serios de afaceri. La o întâlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Puteţi obţine beneficiile materiale scontate, dacă evitaţi speculaţiile de orice fel, mai ales cele financiare.
Taur
Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie! Analizaţi cu atenţie propunerea, împreună cu partenerul de viaţă. De asemenea, ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă, cu experienţă în domeniu. Puteţi avea succes pe plan financiar, însă ar fi bine să evitaţi orice fel de speculaţii.
Gemeni
Este posibil să fiţi nervos fără motiv şi să aveţi reacţii necontrolate faţă de prieteni şi de persoana iubită. Primiţi o sumă mare de bani şi aveţi posibilitatea să porniţi o afacere. Comunicaţi foarte bine şi aveţi o putere de convingere care vă ajută mult pe plan social. Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în casă, e bine să ţineţi cont şi de ideile partenerului de viaţă.
Rac
La locul de muncă, un coleg vă dă o veste care vă tulbură. E bine să nu vă exteriorizaţi, ca să nu le transmiteţi şi celor din jur starea de nervozitate. Menajaţi-vă sănătatea şi evitaţi eforturile intense. Vi se oferă ocazia să obţineţi mici câştiguri, însă vă recomandăm să evitaţi speculaţiile.
Leu
Sunteţi foarte bine dispus şi colaboraţi bine cu partenerii de afaceri. Puteţi aborda cu încredere activităţi delicate pe plan social. Dispuneţi de suficientă energie pentru a face faţă tuturor responsabilităţilor. Sunteţi foarte comunicativ, însă e mai bine să-i lăsaţi şi pe ceilalţi să vorbească.
Fecioară
Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relaţiilor de prietenie şi sentimentale. După-amiază reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă, în care aţi investit timp şi bani. Nu este exclus să vă loviţi de dificultăţi financiare.
Balanţă
Partenerul de viaţă vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceţi după-amiaza împreună. Capacitatea de comunicare este excelentă. Reuşiţi să rezolvaţi o problemă partenerială cu care se confruntă o persoană mai tânără din anturaj. Pe plan social, traversaţi o perioadă bună şi aveţi ocazia să vă îndepliniţi visele. Puteţi avea reuşite remarcabile.
Scorpion
Faceţi schimbări importante pe plan social şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investiţiile pe care le faceţi se vor dovedi rentabile. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune. Aveţi un spirit de iniţiativă deosebit, care vă garantează succesul pe plan social şi sentimental. Evitaţi speculaţiile de orice fel!
Săgetător
În cursul dimineţii primiţi bani dintr-o activitate extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare. În partea a doua a zilei, împreună cu persoana iubită, faceţi planuri de viitor. Sunteţi comunicativ şi convingător şi reuşiţi să aplanaţi un conflict apărut în cercul dumneavoastră de prieteni.
Capricorn
Vă hotărâţi să faceţi o investiţie profitabilă pentru familie. S-ar putea să daţi piept cu birocraţia, dar reuşiţi să vă descurcaţi. Sfaturile pe care le primiţi de la un prieten cu experienţă vă vor ajuta mult. Totuşi, aveţi grijă să nu subestimaţi intuiţia partenerului de viaţă.
Vărsător
Dimineaţa suferiţi o dezamăgire care vă tulbură şi vă face să neglijaţi relaţiile sociale. Încercaţi să lămuriţi toate problemele prin comunicare! Aveţi grijă să vă temperaţi orgoliul. Altfel riscaţi să vă îndepărtaţi de prieteni şi de partenerul de viaţă. După-amiază aflaţi că urmează să primiţi o sumă de bani care vi se cuvin.
Peşti
Dacă vi se propune o colaborare, nu ezitaţi pentru că aveţi toate şansele să câştigaţi bine. După-amiază luaţi decizia să încheiaţi o tranzacţie. În curând se va dovedi că aţi fost inspirat. Se pare că norocul vă zâmbeşte şi dificultăţile vă ocolesc. Totuşi, ar fi bine să ţineţi seama şi de sfaturile partenerului de viaţă.

Vizualizări: 467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: