Horoscop 19 decembrie

Berbec
Gospodăria şi membrii familiei vă solicită din plin. Aveţi spor la curăţenii, reamenajări interioare sau la planuri de achiziţionare a unor bunuri patrimoniale. Sunteţi emotiv, vă este dor de copilărie şi aventurile ei, însă controlaţi-vă reacţiile şi bucuraţi-vă de ceea ce aveţi în prezent.
Taur
S-ar putea să faceţi mai multe drumuri pe distanţe scurte. Poate fi vorba despre o întâlnire importantă cu o rudă, cu un prieten sau trebuie să rezolvaţi un demers profesional. În orice caz, se recomandă prudenţă şi neimplicare emoţională.
Gemeni
Preocuparea majoră este legată de veniturile obţinute din munca desfăşurată la un serviciu. Bilanţul este nesatisfăcător, însă trebuie să aveţi în vedere faptul că deocamdată lucrurile merg anevoios în sfera muncii. Hiba se află în ograda dumneavoastră!
Rac
O zi cu stări contradictorii. Din astral primiţi multă energie greu de controlat. Selectaţi-vă treburile prioritare şi ocupaţi-vă numai de ele. Sunteţi tentat să vă infiltraţi în viaţa celorlalţi. Nu se recomandă, pentru că aveţi destule de făcut în cea personală.
Leu
Ziua vă predispune la introspecţie şi solitudine. Dozaţi-vă eforturile, pentru că energia vitală este scăzută şi organismul vulnerabil. Se recomandă dietă, plimbări în aer liber şi somn. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.
Fecioară
Un prieten vă dă informaţii preţioase legate de capitolul financiar. Poate fi vorba despre îmbunătăţirea modului în care vă administraţi câştigurile proprii sau câştigurile dobândite alături de un partener de viaţă sau de afaceri. Pe de altă parte, relaţiile parteneriale sunt tensionate.
Balanţă
Domeniul profesional vă solicită mult. Veţi fi nevoit să daţi socoteală unui şef vizavi de modul în care vă îndepliniţi treburile de la serviciu. Prezentaţi-vă cum se cuvine, deoarece contextul astral vă predispune la neplăceri serioase în sfera muncii. Relaţiile colegiale sunt tensionate.
Scorpion
Veştile din străinătate abundă. Unele vă pot necăji serios. Controlaţi-vă reacţiile, pentru că la o analiză atentă a ceea ce aflaţi veţi constata că totul se va rezolva în timp. O problemă de sănătate vă înfrânează demersurile legate de o călătorie în străinătate. Detaşaţi-vă de forfota cotidiană.
Săgetător
Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau oricăror tipuri de datorii. Relaţiile cu instituţiile financiare sunt precare şi se recomandă să fiţi atent, mai ales dacă trebuie să semnaţi documente importante. Primiţi ajutor material de la prieteni sau de la cunoştinţele noi.
Capricorn
Ori partenerul de viaţă, ori cel de afaceri vă pot crea neplăceri. Poate fi vorba despre faptul că v-aţi îndreptat eforturile doar spre nevoile sufleteşti, neglijând în acest fel relaţiile cu ceilalţi. Ascultaţi ce vi se reproşează, deoarece cu puţin efort şi bunăvoinţă veţi rezolva totul cu bine.
Vărsător
Rezolvaţi totul în această zi, mai ales la serviciu, însă este nerecomandabil, pentru că puteţi comite erori greu de reparat. Colegii îşi văd de ale lor, aşa încât bazaţi-vă doar pe forţele proprii. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv.
Peşti
Relaţiile sentimentale vă vor atrage atenţia şi eforturile. Gândurile vă vor zbura către iubire şi toate formele ei de manifestare. Dacă cei din preajmă vă necăjesc, un animal de companie sau o carte bună vă pot alina momentan dorinţa de a iubi şi a fi iubit.

Vizualizări: 483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: